SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Life After Football #70 is out now!

Edwin van der Sar is de coverheld van Life After Football #70

De Europese voetbalcompetities zijn weer begonnen. De Oranje sportzomer, met het EK en de Olympische Spelen, is voorbij en na maandenlang lege stadions te moeten aanschouwen, mag er eindelijk weer publiek het stadion in. Vanaf 25 september mag de volledige capaciteit van de Eredivisie-stadions zelfs benut worden. Met deze positieve vooruitzichten behandelen wij in deze editie de ‘Fresh Start’.

Na een lange sportzomer hebben de Europese topploegen hun spelers binnen een relatief korte periode moeten klaarstomen voor het nieuwe voetbalseizoen. Gedurende de transferperiode hebben we kunnen smullen van de terugkeer van Cristiano Ronaldo op het oude nest en waren we allemaal wel een beetje verdrietig dat Lionel Messi zijn geliefde Barcelona verliet voor een hereniging met zijn Braziliaanse vriend Neymar. Naast de grootmachten, hebben ook de Eredivisieploegen zich goed voorbereid op de ‘frisse start’ van het nieuwe voetbalseizoen. Prachtige anekdotes, rapportages, interviews en nog veel meer lees je in Life After Football ISSUE #70!

Edwin van der Sar

Als keeper won Edwin van der Sar bijna alles wat er te winnen valt. Hij werd recordinternational voor Nederland en op zijn palmares prijken landstitels, nationale bekers, twee Champions League-zeges en twee Wereldbekers voor clubteams. Hij is hét schoolvoorbeeld van een profvoetballer die na zijn actieve carrière zeker niet in het zwarte gat is gevallen. Sterker nog: onder zijn bewind als Algemeen Directeur van AFC Ajax gaat het crescendo.

“In mijn ogen zijn we nog niet klaar. Die volgende stap, dat structureel overwinteren in Europa, dat is wel iets wat brandt”

Edwin van der Sar is de coverheld van ISSUE 70

Myron Boadu

Hij begon als keeper op een pleintje in Amsterdam-Zuidoost, maar floreerde in Alkmaar als spits. Ondanks dat hij op een steenworp afstand van de Arena woonde, bleef Myron Boadu zijn geliefde AZ ruim zeven jaar trouw. Hij scoorde bij zijn debuut voor Oranje, revalideerde met Zlatan en groeide uit tot de reuzendoder van de Eredivisie. Met een rugzak vol ervaringen gaat de twintigjarige Amsterdammer dit seizoen de Franse voetbalvelden onveilig maken. Life After Football ging in gesprek met de kersverse aanwinst van AS Monaco.

“Omdat Mino en José niet tevreden waren over de manier waarop ik trainde, besloten ze mij naar Amerika te halen om met Zlatan te gaan trainen.  Ze wilden me laten ervaren hoe er in de top getraind wordt”

Myron Boadu

Broederliefde

Al meer dan tien jaar acteren ze op het hoogste podium binnen de Nederlandse hiphopindustrie. Vroeger keken de voetbalfanaten de wedstrijden van Sparta door de hekken van Het Kasteel, nu schitteren ze zelf in uitverkochte stadions met hun nieuwste muziek. Helaas is de voetbaldroom van deze rapformatie nooit uitgekomen, maar gelukkig hebben deze broeders hun stempel kunnen drukken door middel van een ander talent. Broederliefde zit lekker in de wedstrijd en belooft nog met veel ‘vuur’ te komen.

“We wilden heel graag profvoetballer worden, maar dat is helaas niet gelukt. Ze zeggen altijd dat god je twee talenten geeft. Gelukkig was muziek ons andere talent”

Broederliefde

Marco Arnautovic

Profvoetballers anno 2021 staan meer dan ooit in de spotlights. Je kunt ze bijna 24/7 volgen via sociale media en zij beïnvloeden op hun beurt miljoenen fans. We denken hen allemaal goed te kennen, maar in hoeverre klopt het beeld dat geschetst wordt van een speler? Inzake Marco Arnautović lijkt dat duidelijk: hij is een enfant terrible. Maar komt dit beeld wel overeen met de werkelijkheid?

“In Engeland realiseerde ik me: oké, dit is nu mijn laatste kans. Of ik maak er wat van of ik zal herinnerd worden als een talentvolle boeman die zijn potentieel nooit heeft waargemaakt” 

Marko Arnautovic

Geoffrey Verweij

Hij zat voor zijn gevoel dicht tegen de Eredivisie aan, maar hield meer van uitgaan en nam het allemaal niet zo serieus. Maar als het op styling, advies en kleding aankomt is Geoffrey Verweij dé man. Qua kleding heeft hij een zeer goede en eigenaardige smaak en nu voorziet hij vele voetballers van geweldige outfits. Zelf kijkt hij graag naar Memphis Depay en Jeremiah St. Juste.

“Ik begon mezelf al vroeg te stylen en kreeg die vrijheid ook thuis”

Don Marco

Hij regelt de meest exclusieve items voor bekend en onbekend Nederland en ver buiten de landsgrenzen. Is er een lancering van een ‘limited’ exemplaar waarvan er maar een paar van op de wereld zijn? Don Exclusive schakelt zijn netwerk in en weet er altijd eentje te scoren. We zien de geboren Spaanse ‘personal shopper’ steeds vaker voorbij komen en dus is het hoog tijd om erachter te komen wie hierachter schuilt.

“Ik wil eigenlijk altijd spullen hebben die nog niemand of niet veel mensen hadden”

Lenny Razorsharp

Tegenwoordig zie je alle voetballers met ‘fresh’ gestylde kapsels aan de aftrap verschijnen. Bij veel van hen zou het goed kunnen dat zij langs zijn geweest bij Lenny Razorsharp. De Amsterdamse kapper heeft al meer dan 150 interlands aan spelers voor het Nederlands elftal op zijn stoel gehad. Hij knipt onder anderen een 101-voudig Belgisch international en een 36-voudig Italiaans international en heeft inmiddels ook het haar van vele Eredivisiespelers onder handen genomen.

“De voetballers hebben niet altijd tijd om een afspraak met je in te plannen, maar als ze mij nodig hebben ben ik er voor ze”

Inge de Bruijn

‘Madame Butterfly’ draagt nog altijd de titel van meest succesvolle Nederlandse sporter op de Olympische zomerspelen ooit. Ze won in totaal acht Olympische medailles, waarvan vier keer goud, op de Spelen van Sydney en Athene en tel daarbij nog een hoop gouden, zilver en bronzen medailles op wereld- en Europese kampioenschappen bij op. De Barendrechtse is alles behalve stil gaan zitten na haar topsportcarrière.

“Ik vond de passie voor sport terug, het vuur ging weer branden en naar verloop van tijd zwom ik wereldrecords op trainingen en in wedstrijden”

Inge de Bruijn

Koop Life After Football #70 nu hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.