SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Life After Football #68 is out now!

We kunnen eindelijk weer een beetje vooruitkijken en dat doen we dan ook in onze gloednieuwe en 68e uitgave. Het thema van deze keer is niet voor niets ExcellenceMet Ajax-talenten Ryan Gravenberch en Brian Brobbey, topcoach Guus Hiddink, PSV-aanvaller Cody Gakpo, rapper sor en shirtprofessor Floor Wesseling als hoofdpersonen kan het maar om één ding draaien en dat is klasse! Maak nu ook nog eens kans op een speciaal Blood In Blood Out-shirt van onze sterren.

We hebben sinds lange tijd weer supporters op de tribune gezien en dat laat ons voetbalhart sneller kloppen. De nationale- en internationale competities lopen op haar eind en dit is het moment dat de beslissingen gaan vallen. Welke clubs mogen zich kronen tot kampioen en welke clubs zullen volgende jaar een niveau lager moeten acteren. We praten met onze sterren over hun ambities, carrière en nog veel meer. Dit lees je allemaal in Life After Football #68! Het hele magazine is nu ook online te lezen via www.lifeafterfootball.eu.

‘JE KRIJGT EEN HEEL ANDER GEVOEL ALS JE VOOR 50.000 MAN SPEELT. IN EEN VOL STADION VOEL JE AL DIE MENSEN NAAR JE KIJKEN EN DAN MOÉT JE HET LATEN ZIEN.

Ryan Gravenberch is slechts 18 jaar, maar is nu al uitgegroeid tot een van de belangrijkste schakels binnen de selectie van de Amsterdammers. De middenvelder van Ajax richt zijn vizier op prijzen en wil dominanter en consistenter worden. Met Ryan praten we over zijn vader, dromen en over het grote Oranje.

 

‘ZIJN SNELLE EN KRACHTIGE VOORKOMEN IN COMBINATIE MET ZIJN TREFZEKERHEID, KUNNEN HEM VER BRENGEN. IS HIJ DE SPITS VOOR DE TOEKOMST?’

De stille Brobbey, een man van weinig woorden, is een enigma. De pers en fans krijgen weinig hoogte van de rappe krachtpatser. Begin februari van dit jaar maakte Brobbey bekend dat hij zijn aflopende contract bij Ajax inderdaad niet zal verlengen. De toekomst van Brian Brobbey ligt dus in Leipzig. Wat wij wel weten is dat we nog veel van hem gaan horen. 

‘IK PROBEER VOORAL EEN EIGEN CULTUUR BINNEN DE CULTUUR VAN DE CLUB TE CREËREN. WANT ERVARING EN CLUBCULTUUR – EN DEZE BEWAKEN – IS HEEL BELANGRIJK.’

De man heeft geen introductie nodig. Hij is een man die alles al heeft meegemaakt en is momenteel bondscoach van Curaçao. We vroegen Hiddink om zijn mening te geven over de Eredivisie, Nederlandse jeugdopleidingen, de Financial Fair Play-regel en nog veel meer. Een man die overal is geweest en elke functie heeft bekleed heeft natuurlijk kennis van zaken. 

 

‘DUURZAAM TALENT CODY GAKPO’

De talentvolle aanvaller van PSV schittert in de gloednieuwe duurzame collectie van Levi’s. In een kort interview vertelt Cody over zijn weldoordachte carrière en zijn uitgestippelde route voor de toekomst.

 

‘SOR OVER DE PERFECTE TRACK’

Hij werd op jonge leeftijd doof, maar dat weerhield hem niet om door te gaan met muziek maken. Met verschillende hulpstukken kan hij zijn multi-talent perfect uiten. Hij is creatief, heeft doorzettingsvermogen en hij vertelt over wat hem bezig houdt naast het muziek maken.

‘SHIRTPROFESSOR FLOOR WESSELING’

Hij is onze nationale shirtprofessor en verantwoordelijk voor enkele iconische voetbalshirts. Maar bovenal is Floor Wesseling het creatieve genie achter de Blood In Blood Out-creaties. Deze ‘combinatieshirts’ leveren soms de nodige controversie op, maar het idee achter zijn creaties is juist verbroedering en respect.

Life After Football #68 ligt nu in de winkel! Koop hier jouw exemplaar!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.

Check hieronder eerst de te gekke winactie waaraan je kunt meedoen op onze Instagram-pagina. 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Life After Football (@lifeafterfootballofficial)