SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Life After Football #67 is out now!

Het is zover, de laatste uitgave van 2020! In dit ronduit aparte jaar sluiten we af met een klapper van een magazine. Deze man/vrouw editie is voorzien van coversterren Ruud Gullit en zijn vriendin Karin de Rooij. Ook Albert Gudmundsson, Shona Shukrula, Demi Bo Wilkes, Tiemoué Bakayoko en Rose May Alaba hebben een prominente plek gekregen in dit magazine.

Het jaar 2020 zal de geschiedenisboeken in gaan. We beginnen stilletjes aan te wennen aan voetbalwedstrijden zonder publiek, hoe akelijk dat ook is. De Olympische Spelen en het EK Voetbal werden uitgesteld en een aantal betaald voetbal competities konden met de nodige kunst- en vliegwerk toch hun competitie uit spelen. Kortom, An Eventful Year 2020.  Wat lees je nog meer in Life After Football #67?

‘DAT DE DIRECTIES VAN BONDEN EN CLUBS VAAK BESTAAN UIT OUDE, WITTE MANNEN, DAT MOET ANDERS, OP ALLE VLAKKEN’

Samen met coverster Ruud Gullit spraken wij over zijn maatschappelijk doel de Commisie Mijnals. Samen met de KNVB strijden zij nu voor diversiteit binnen zowel sport- als bedrijfsorganisaties. We stellen de voormalig Europees kampioen de vraag of we hem nog als hoofdtrainer aan de slag zien gaan en zijn dromen.

Ruud Gullit en Karin de Rooij zijn de coversterren van Life After Football ISSUE #67

‘IN ITALIË IS RUUD ECHT EEN HELD. DAAR RUSTIG WINKELEN KAN ECHT NIET ZO MAAR’

Karin de Rooij heeft zelf niets met voetbal, maar heeft meer affiniteit met golf. Ruud heeft haar aangestoken met het golfvirus en nu kiezen ze hun vakantiebestemming aan de hand van golflocaties. 

Ruud Gullit en Karin de Rooij zijn de coversterren van Life After Football ISSUE #67

‘IK GA NIET NAAR EEN ANDERE CLUB OM OP DE BANK TE ZITTEN. IK WIL ALLES UIT MIJN CARRIĖRE HALEN’

Albert Gudmundsson zijn talent heeft hij niet van een vreemde. Albert is onderdeel van de derde opeenvolgende generatie die het schopt tot profvoetballer. Met zijn 23 jaar wil hij vooral spelen en daarom vertrok hij in de zomer van 2018 naar AZ. Zijn ambities zijn torenhoog en wellicht zien we hem in de zomer van 2021 shinen op het Europees kampioenschap.

Albert Gudmundsson in Life After Football ISSUE #67

 

NEDERLANDS GLORIE SHONA SHUKRULA

Pittige dame die hoge ogen gooit op de Nederlandse voetbalvelden. Daarnaast is ze ook nog Officier van Justitie en daarmee zit deze geboren leidster niet bepaald stil. Ze dwingt respect af bij de spelers en we werpen met haar een blik op de toekomst. Wanneer zien we Shona wellicht in de Eredivisie?

Shona Shukrula in Life After Football ISSUE #67

 

DE TOUCH OF DEMI BO WILKES

Ze volgt haar voetballende broertjes Justin, Ruben en Shane op de voet, maar zelf timmert ze ook flink aan de weg als interieurstyliste. Een huis ingericht door Bo Studio kun je herkennen aan de toffe kleurencombinaties en zo min mogelijk prullaria. 

Demi Wilkes in Life After Football ISSUE #67

 

Verder shinen internationale sterren als Tiemoue Bakayoko en Rose May Alaba in het magazine. Bakayoko heeft zijn vorm hervonden in Napels en Rose May Alaba is veel meer dan “de zus van”. De Oostenrijkse is een gerenommeerd zangers geworden.

Life After Football #67 ligt nu in de winkel! Koop hier jouw exemplaar!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.