SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

LIFE AFTER FOOTBALL #66 IS OUT NOW!

Het is eindelijk zo ver: met veel trots presenteren wij de nieuwste uitgave van Life After Football. Deze staat (bijna) volledig in het teken van onze jaarlijkse Fashion Player verkiezing. Onze vijf genomineerden schitteren met een eigen cover en een fotoshoot in de nieuwste uitgave die nu verkrijgbaar is.

 

Reza Ghoochannejhad: ‘Goede smaak heb je of heb je niet’ 

De altijd goedgeklede Nederlandse-Iraniër is genomineerd voor de Life After Football Fashion Player Award 2020 en dat is wat ons betreft meer dan verdiend. Je zult Reza altijd in een elegante outfit zien, maar hij kan ook af en toe een comfortabele hoodie rocken. In alles is Reza een echte classic gentleman. Zijn stijl omschrijft de aanvaller als ‘klassiek en tijdloos’. Maar nooit té formeel. Reza houdt echt van een klassieke look, maar mixt dit graag met casual items.

Sydney van Hooijdonk: ‘Ik denk dat ik twee kledingstijlen heb: netjes, echt classy en urban

De lange, sterke spits is bezig door te breken richting het nationale en – wie weet – internationale topvoetbal. Naast het voetbalveld heeft Sydney nog een andere passie en dat is mode. Niet zo gek dus dat wij hem nomineerden voor de titel Life After Football Fashion Player 2020. ‘Ik denk dat ik twee soorten kledingstijlen heb. De ene is gewoon netjes, echt classy. De andere is dan weer urban. Ik vind een pak dragen echt heel mooi, maar in oversized shirts en gescheurde broeken voel ik me ook heerlijk.’ 

Teun Koopmeiners: ‘Ik houd van een kostuum: ik ben een echte pakken-man’ 

Teun is dus een echte leider op het veld, maar hij weet ook buiten het veld uit te blinken. Hij omschrijft zijn kledingstijl als nonchalant-casual gemixt met zakelijk-netjes. Ondanks zijn jonge leeftijd is hij dus ook een leider en niet voor niets aanvoerder. En een aanvoerder is een gentleman. Teun houdt van erg overhemden en draagt graag pakken.

Edson Álvarez: ‘Een pak is mooi, maar ik ga liever voor een casual look’ 

Edson kwam dus al vroeg te maken met (sport)mode, aangezien zijn familie zich met het maken van voetbalshirts bezighield. Hij mixt graag casual items en ruimvallende outfits met een mooi, net pak. Hij doet graag moeite om er goed bij te lopen en meet zich net zo makkelijk een meer formele look als een casual outfit aan. De Mexicaan houdt van shoppen en is vaak te vinden in de P.C. Hooftstraat. En hij weet dus waar hij over praat.

Sean Klaiber: ‘Mijn stijl zou je kunnen omschrijven als street maar ook daddy

Qua mode loopt Sean er altijd pico bello bij. Hij heeft ook het geluk dat, alles wat hij aantrekt, hem echt goed staat. Een echte fashionisto. Om fashionable voor de dag te komen is veelzijdigheid belangrijk. ‘Toch wel street en comfy. Ik houd ervan om mezelf goed te kleden, maar het moet wel comfortabel zijn. En comfortabel kan er natuurlijk ook heel goed uitzien.’

Natuurlijk hebben wij ook de mooiste producten en accessoires voor jou geselecteerd. Wij danken Reza, Sydney, Teun, Edson en Sean en alle anderem die aan deze prachtige editie hebben meegewerkt. Life After Football #66 ligt nu in de winkel! Koop hier jouw exemplaar!

Volg nu onze Facebook en Instagram en blijf 24/7 op de hoogte van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle.