SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

LIFE AFTER FOOTBALL #65 IS OUT NOW!

Met veel trots presenteren wij de nieuwste uitgave van Life After Football. We staan aan de vooravond van het nieuwe Eredivisieseizoen. En daarom richten wij onze schijnwerpers op twee spelers waarvan wij denken dat ze (weer) hoge ogen gaan gooien: Ajacieden Dusan Tadic en Antony.

 

‘ALS IK MOCHT KIEZEN ZOU IK IN NEDERLAND TRAINER WILLEN WORDEN’

Na maanden van trainingskampen en oefenduels is het dan eindelijk weer zo ver: de Eredivisie gaat weer beginnen. De ene coverster is een speler die zich al meer dan 500 wedstrijden in het professionele voetbal speelde voor club én vaderland. Hij weet alles van zowel winnen als verliezen en is door de wol geverfd. Zijn reis is nog niet ten einde, hij speelt nog vol passie, maar hij denkt ook al na over een life after football en zal na zijn actieve carrière op De Toekomst langs de lijn actief blijven. Hij is captain van zijn club Ajax en de absolute leider van het team: DUSAN TADIC.

Life After Football

 

‘SUCCES, VIND IK, VALT OF STAAT MET TITELS WINNEN. ALS TEAM, MAAR OOK INDIVIDUELE PRIJZEN NATUURLIJK’

De andere coverheld is een jong talent, die eigenlijk pas net de eerste stappen tijdens zijn reis in het mondiale voetbal, buiten zijn bekende São Paulo, heeft gezet. In Brazilië rees zijn ster met zo’n onnoemelijke snelheid, dat de Europese topclubs hem al snel in het vizier hadden. Nu moet hij gaan bewijzen dat zijn miljoenentransfer naar Ajax terecht is en dat hij met de druk om kan gaan van het kritische publiek in de Johan Cruijff Arena. Antony Matheus dos Santos, voetbalnaam ANTONY is de naam en hij is hét gezicht van de toekomst.

Life After Football

 

‘ALS IK ZIE HOE SCHERP DICK NOG IS, DAN IS HIJ ECHT EEN VOORBEELD’

Wij spraken Feyenoord-icoon JOHN DE WOLF in ‘zijn’ Kuip. Sinds vorig seizoen is hij assistent van Dick Advocaat. Het ging de Rotterdammers voor de wind voordat COVID-19 de Eredivisie en de winning streak van Feyenoord lamlegde. Dat ging John niet in de koude kleren zitten. Maar tegelijkertijd voelt de legendarische verdediger zich fitter en sterker dan ooit.

Life After Football

 

‘OP HET PODIUM, ALS FRENNA, BEN IK TOCH MEER DE ROCKSTAR. ZO NIET, DAN BEN IK WEL EEN ECHTE FAMILY GUY’

 Francis Junior Edusei, beter bekend als rapper FRENNA, behaalde onlangs de mijlpaal van één miljard streams wereldwijd. Een speciaal daarvoor in het leven geroepen award werd hem in juli in de Ziggo Dome overhandigd door Ajax-aanvaller Quincy Promes. Met zijn eigen label, meerdere nummer 1-hits in Nederland en torenhoge ambities gaat het de 28-jarige ‘Hagenees’ voor de wind.

Life After Football

 

‘ALLEEN VOETBAL BEPAALT MIJN DAGELIJKS LEVEN’

De kersverse Champions League-winnaar David Alaba heeft zich allang bewezen als een onmisbare pion in de basis bij Bayern München. In zijn twaalfde jaar in Zuid-Duitsland staan ​de club en het voetbal bij de geboren Oostenrijker nog steeds op de eerste plaats. De tweede stek wordt gedeeld door zijn geloof, muziek en mode.

Life After Football

Natuurlijk hebben wij ook de mooiste producten en accessoires voor jou geselecteerd. Wij danken Dusan, Antony, John, Frenna, David en alle andere mensen die aan deze prachtige editie hebben meegewerkt. Life After Football #65 ligt nu in de winkel! Koop hier jouw exemplaar!

Volg nu onze Facebook en Instagram en blijf 24/7 op de hoogte van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle.