SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Life After Football #64 is out now!

Met veel trots presenteren wij de nieuwste uitgave van Life After Football. Op deze man/vrouw-editie sieren topvoetballers Denzel Dumfries en Jill Roord de cover. Daarnaast hebben ook Wesley Hoedt, Pieter de Waard, Emma Heesters, Oussama Ahammoud, Bilal Wahib en Brooke de Boer een prominente plek gekregen.

 

De situatie in de wereld is de afgelopen maanden een vrij bizarre geweest. In Nederland werd de Eredivisie stopgezet. Geen kampioen, geen degradanten en geen promovendi. Een Life Without Football, dat zagen we niet aankomen toen Serdar Gözübüyük op zondag 8 maart affloot bij FC Groningen-PSV (0-1). De laatste doelpuntenmaker van het seizoen 2019/2020? Denzel Dumfries … Wat lees je nog meer in Life After Football #64?

 

‘DE PREMIER LEAGUE PAST WEL BIJ ME, DENK IK’

Wij spraken PSV’s vice-aanvoerder in zijn Rotterdam, over een stap naar het buitenland, zijn focus, zijn doelbewuste carrièrekeuzes, het moeilijke seizoen met PSV, Oranje en een Life After Football.

Denzel Dumfries

‘IK VIND HET MOEILIJK OM OP DE BANK TE ZITTEN’

Jill Roord is een van onze Oranje Leeuwinnen in Londen. Ze is pas 23, maar heeft al een cv waar je u tegen zegt. Met Oranje won zij al een Europees Kampioenschap en werd ze vice-wereldkampioen. Daarnaast is ze sinds vorig jaar Gunner bij topclub Arsenal.

Jill Roord

‘NOEM HET THE DUTCH DREAM ONDER DE HOOGOVENS.’

Terwijl hij dagelijks vecht voor het voortbestaan van Telstar, droomt voorzitter Pieter de Waard dat zijn club ooit de grootste van Nederland wordt. Dat hij ooit voorzitter van de KNVB wordt, is volgens De Waard slechts een kwestie van tijd.

POWERCOUPLE WESLEY HOEDT EN EMMA HEESTERS

Twee topartiesten: de ene op het voetbalveld, de ander op de bühne. Wesley Hoedt en Emma Heesters vormen sinds een tijdje een schitterend powercouple. Vanwege de quarantaineperiode brachten zij veel tijd samen door. Een uitdagende vuurdoop die zij naar eigen zeggen met speels gemak hebben doorstaan.

Emma Wesley

OUSSAMA AHAMMOUD EN BILAL WAHIB

Ze gelden beiden als grote beloften, maar eigenlijk zijn Oussama Ahammoud en Bilal Wahib de status van talent al lang en breed voorbij. Net als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo pushen zij elkaar, zodat het beste in hun twee naar boven komt. Maar het is bovenal een broederlijke strijd.

Bilal Oussama

Daarnaast schittert Brooke de Boer, dochter van Ronald, in onze juwelenshoot en hebben wij de mooiste producten en accessoires voor jou geselecteerd.

Brooke de Boer

Life After Football #64 ligt nu in de winkel! Koop hier jouw exemplaar!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.

Lees hier ook over De 11 topvoetballers met de meest bizarre tatoeages!