SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Leven als een Minecraft-personage

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een unieke samenwerking met een voetballer, digitale kleding van een Spaans merk, een samenwerking tussen Lacoste met een kledingwerk en de lancering van een nieuw cocktailmenu!

EXTRA TIME +4

C.P. Company X VERSUS

Aanvaller van Arsenal, Eddie Nketiah, is hard op weg landskampioen van Engeland te worden. Toch schittert hij nu ook naast het voetbalveld. Hij is namelijk de ster in de nieuwe samenwerking tussen C.P Compnay en VERSUS. Hierin staat ‘Homecoming” centraal en moet de aanvaller de connectie met waar hij vandaag komt vertegenwoordigen. Iets wat hij goed doet als we de unieke campagne foto’s zien. Hij geniet van zijn gele kleding en straalt overal blijdschap uit!

Nketiah schittert in nieuwe campagne

Digitale kleding

Loewe is het Spaanse luxe kledingmerk dat bekend staat om haar kwaliteit en creativiteit. Een van de nieuwste collecties van Loewe is de Pixelcollectie. De collectie bestaat uit opvallende items die met hun uitstraling zijn geïnspireerd door de digitale wereld. De kledingstukken zijn opgebouwd met een patroon aan blokjes en lijnen die samen een pixelachtig effect creëren. De collectie omvat verschillende items, allemaal met het pixelontwerp. Om de digitale ervaring compleet te maken, worden alle stukken verpakt in pixelachtige tassen en dozen.

Loewe New Collection '23

Netflix in de fashion

De nieuwe kledingcollectie van Lacoste en Netflix is een samenwerking die zeker de aandacht trekt. De collectie is gebaseerd op enkele populaire Netflix-series, waaronder Sex Education, Stranger Things en Bridgerton. De collectie heeft diverse items, van casual T-shirts en sweaters tot chique polo’s en jurken. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de stijl van de personages uit de serie, waardoor de collectie zowel modieus als authentiek is. Het resultaat is een collectie die herkenbaar maar toch ook verrassend is.

Netflix x Lacoste

De lekkerste cocktails!

Bar The Tailor, die gevestigd is in het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky, heeft een nieuw cocktail menu gelanceerd! Het unieke hiervan? Het is geïnspireerd door het leven van Mr. A.W. Krasnapolsky. Zo heeft de bar manager samen met een hotel archivist onderzoek gedaan naar zijn leven en eren ze nu de oude ambacht van de oprichter. Dus zoek je nog een gezellige bar om met je vrienden te zitten? Test deze dan snel uit!

Bar The Tailor lanceert nieuw cocktailmenu

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.