SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Lekker relaxen met onze Spotify Playlist

De Spotify playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. We zijn weer actief met onze playlist en houden deze weer volledig up-to-date. De ideale playlist voor onderweg. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify playlist.

Life After Football Playlist Header new

Het is weer maandag en dat betekent een golf aan nieuwe nummers in de Spotify Playlist. Deze week verdienen Denzel Curry en Gunna weer mooie plekken in onze speellijst. Denzel verbaast ons nogmaals met zijn te gekke flows op het nummer “Walkin” en Gunna brent ons in de relaxte vibe met zijn nummer “Banking on me”.

Walkin – Denzel Curry

Denzel Curry heeft opnieuw laten horen wat hij allemaal kan met een microfoon. De rapper uit Florida kondigde begin 2022 zijn zesde album aan, Melt My Eyez, See Your Future, en 24 januari dropte hij de debuutsingle, “Walkin”. Het nummer gaat over de zelfontplooiing en over hoe je door de wrede wereld heen moet komen… ‘lopen’. Het was gelijk een grote hit en omdat het album eraan begint te komen verdiend “Walkin” een mooi plekje in onze Spotify Playlist.

Banking on me – Gunna

“Banking on me” werd kort uitgebracht in de deluxe editie van DS4EVER. Deze deluxe editie werd gelijk na de drop verwijderd. “Banking on me” werd geteased met een kleine snippet, op de Instagram story van Gunna. Het nummer werd vervolgens als single uitgebracht, vlak voor Valentijnsdag. Het nummer ging viral op TikTok en Instagram en is onmisbaar voor onze Spotify Playlist.

Ben je benieuwd naar deze lijst? Klik hier en luister direct naar onze Spotify playlist.

Wil je onze magazines lezen? Dan zijn ze te vinden op onze Webshop Life After Football.