SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Kylian Mbappé steelt de show bij NBA-wedstrijd

Kylian Mbappé staat maar al te graag op een voetbalveld, maar blijkt ook fan te zijn van een andere sport: basketbal. Vorige week werd de Fransman gespot bij een NBA-wedstrijd en hierbij viel direct zijn unieke Messika juweel op. De aanvaller stal de show, maar er waren nog meer voetbaliconen aanwezig bij de wedstrijd.

Kylian Mbappé en Ronaldo de Lima

Waar Mbappé normaal gesproken opvalt met zijn flitsende acties, gebeurde dit nu op de tribune. De Fransman keek aandachtig toe bij de NBA-wedstrijd tussen de Brooklyn Nets en de Cleveland Cavaliers. De wedstrijd vond plaats in de Accor Arena in Parijs en de agency TANDEM zag de Fransman al snel genieten.

Uniek juweel

De aanvaller is vaker aanwezig bij basketbalwedstrijden, maar nu werd hij gespot met een Messika diamanten halsketting met het iconische Move-motief. Dit unieke juweel maakt deel uit van een aankomende herencollectie. Wil je meer weten over dit merk? Neem dan een kijkje op de website van GASSAN!

De juwelenlijn van Messika heeft een bijzonder verhaal. De vrouw Valérie Messika had een aantal jaar ervaring opgedaan bij haar vader, die al 40 jaar lang leider is in de diamantensector. In 2004 vond ze het tijd om zelf aan de slag te gaan. Ze lanceerde haar eigen hoogstaande juwelenlijn: Messika. We kunnen het merk een groot succes noemen en meerdere voetballers, waaronder Mbappé, dragen de bijzondere juwelen.

Welke voetballers waren ook aanwezig bij de NBA-wedstrijd?

Kylian Mbappé was niet de enige voetbalgrootheid die aanwezig was bij de wedstrijd. Voor de wedstrijd sprak de Paris Saint-Germain speler met David Beckham en na de wedstrijd ontmoette hij de Braziliaanse legende Ronaldo. Daarnaast waren er nog meer spelers van PSG aanwezig, waaronder Marco Asensio en Gianluigi Donnarumma.

Wil jij weten waar Kylian Mbappé opgroeide? Deze documentaire licht het voor je uit!