SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Kunstenaarscollectief Kamp Seedorf strikes again

Kunstenaarscollectief Kamp Seedorf strikes again. Op het Olympisch Stadion in Amsterdam prijkt een nieuwe prent. Hierop staan de jeugdige Ajax-spelers Ryan Gravenberch, Kenneth Taylor en Brian Brobbey. En anders dan gewoonlijk bij de Kamp Seedorf-kunstwerken komen de spelers nu tot leven door middel van een AR toepassing.

Bij de Amsterdammers is Kamp Seedorf vooral bekend om zijn street art van bekende voetballers en BN’ers. Echter is hun werk nu in een nieuw jasje gestoken. Het is voor het eerst dat een 2D kunstwerk een extra dimensie krijgt. Want dankzij moderne technologie komt het kunstwerk door tot leven. Het gemaakte piece is een ode aan de toekomst. De spelers die zijn afgebeeld – Ryan Gravenberch, Kenneth Taylor en Brian Brobbey – staan symbool voor de toekomst. Zij komen tot leven door een QR-code onder het kunstwerk. Deze is met een smartphone te scannen, waarbij vervolgens de camera op de spelers gericht moet worden. Deze vorm van technologie geeft mooi weer wat voor mogelijkheden de toekomst brengt. Juist in deze tijd is het verbinden van mensen belangrijk . De verbinding met de stad Amsterdam en de mogelijkheden van de toekomst, zoals de toepassing van AR, komen samen in dit kunstwerk.

GigaNet

Voor onze gemiddelde dagelijkse internetactiviteiten is een razendsnelle verbinding misschien niet per se noodzakelijk. Maar technische ontwikkelingen vragen steeds meer van onze internetverbinding. Om voorbereid te zijn op de toekomst maakt Ziggo binnen twee jaar in heel Nederland gigabitsnelheden beschikbaar. En dat is nu ook in Amsterdam het geval, waardoor de AI-toepassing mogelijk is.

https://www.youtube.com/watch?v=O5bmvA6yUmE

 

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.