SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Klassieker battle tussen ISSUE 76 sterren

Het is vandaag tijd voor de belangrijkste voetbalwedstrijd van het jaar in de Eredivisie: De Klassieker! Een strijd tussen de hoofdstad en de havenstad, tussen de nummer twee en één van de ranglijst, maar ook tussen twee voetballers die allebei schitteren in de aankomende ISSUE 76 van Life After Football: Davy Klaassen en Marcus Pedersen. Speciaal daarom kijken we naar gelijkenissen en verschillen tussen de spelers.

Klassieker battle tussen ISSUE 76 sterren

Geschreven door: Milan Verleg

Rust momentje of fit blijven

We beginnen met kijken naar de hobby’s van de twee voetballers. Hierin zien we namelijk een groot verschil. De middenvelder van Ajax gaf aan dat hij bij zijn oude club Werder Bremen de liefde voor pianospelen heeft overgenomen van een teamgenoot: “Ik hoorde hem een keer spelen in een restaurant en toen wilde ik het ook leren! Vervolgens ben ik les gaan nemen bij dezelfde lerares die hij had en dat beviel goed. Toen ik weer terug was in Amsterdam vond ik ook hier een goede pianoleraar.”

De Noorse rechtsachter vindt daarentegen het tegenovergestelde fijn om te doen: “Ik ga naar een bokscoach om fit te blijven. Het is heerlijk om je shit eruit te slaan. Voor mijn eerste bokstraining dacht ik: hoe moeilijk kan het zijn? Als ik 12 kilometer op het veld kan afleggen, dan kan ik ook drie minuten boksen. Ik kan je vertellen, I was wrong. Sinds die eerste paar minuten heb ik nog meer respect gekregen voor mensen die deze sport op een hoog niveau beoefenen.”

Honden- of kattenmens?

Het leuke is dat van beide spelers ook de vriendin langs is geweest bij Life After Football. Noor Omrani kwam vorig jaar langs, terwijl Laura Benschop samen met Davy langskwam voor de nieuwe ISSUE 76.

De twee voetballers spraken beide over hun favoriete huisdieren en hierin waren zeker gelijkenissen te vinden. Zo hebben Davy en Laura nu een hond, terwijl dat niet altijd Davy’s eerste keus was: “Ik was bang voor honden vroeger! Vroeger rende ik weg als ik in de buurt kwam van een hond. Toen wij elkaar leerden kennen kwamen we voor het eerst bij elkaar ook over de vloer. Ik kwam bij haar vader en hij had honden. Die kennismaking ging niet van harte, maar ik moest!”

Pedersen had eigenlijk hetzelfde verhaal. Hij noemde zichzelf meer een kattenmens dan een hondenmens, maar vriendin Noor wilde niks anders dan een hond. We kunnen dus wel stellen dat qua huisdieren de vrouwen in charge zijn!

De vrouwen van beide voetballers zijn daarnaast veel actief op social media. Laura deelt filmpjes van de hond Rio en unieke filmpjes van een pianospelende Davy, terwijl Noor veel foto’s op Instagram post over Pedersen en zijn wedstrijden in de Kuip. Erg leuk om te volgen!

Beste voor de camera?

Het laatste wat we ons afvragen is wie het beste is voor de camera van Life After Football. Wij kunnen hier alleen geen antwoord op geven, want beide schitterden ze in unieke outfits! Misschien kan jij wel een keuze maken, dus check het snel hieronder.

Davy Klaassen in shoot Life After Football
Pedersen voor de camera van Life After Football

Wil je nu alle foto’s zien en de hele interviews met Klaassen en Pedersen lezen? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.