SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Kiest Jurriën Timber voor shoppen of uit eten?

Jurriën Timber heeft officieel de overstap gemaakt naar The Gunners. Hij is voortaan niet meer te bewonderen op de Nederlandse voetbalvelden, maar gaat proberen de aanvallers in de Premier League af te stoppen. Toch wordt het voor de verdediger ook wennen aan een ander land. Hoe werkt deze andere cultuur en wat moet je gaan doen in je nieuwe stad? Wij helpen Jurriën hier maar al te graag mee. We hebben uitgezocht wat je het beste kunt doen in Londen!

Jurriën Timber

Genoeg bezienswaardigheden

Londen staat bekend als de stad van de vele toeristische attracties. Zo is in de hoofdstad van Engeland onder andere de wereldberoemde Big Ben te vinden en kun je genieten in de Londen Eye. De eerste weken kan de Nederlander dus vooral even de toerist spelen. Al wordt dat na een tijdje ook minder. Wat kun je nog meer doen in deze grote stad?

Heerlijk shoppen!

Het is altijd mogelijk om te shoppen! Er zijn genoeg leuke winkeltjes te vinden en het duurt wel even voordat je overal bent geweest. De bekendste straat om te shoppen is Oxford Street. Het wordt afgeraden om hier op een zaterdag heen te gaan vanwege de drukte. Gelukkig voor Jurriën heeft hij meestal op die dag een wedstrijd. Al kan hij anders ook naar de Regent Street. Deze straat is vol met winkels en is onder andere bekend van de kerstfilms.

Waar kun je het beste eten?

Toch is het ook fijn om lekker uit te gaan eten en hiervoor heb je genoeg mogelijkheden in Londen. Een restaurant waar vele beroemdheden, en ook voetballers, komen is Gymkhana. Hier is onder andere David Beckham al een paar keer gespot met zijn familie. Al heb je nog genoeg andere restaurants en kan Jurriën ook hulp vragen aan zijn teamgenoten.

Voor altijd een Ajax-fan

Toch wil je als voetballer ook voetbalgerelateerde dingen doen en daar heeft Jurriën in Londen al wat ervaring mee. Op social media is een foto te vinden van de talentvolle verdediger voor de Classic Football Shirts winkel. Deze speciale winkel heeft allemaal retro voetbalshirts en daar moest Timber vorig jaar even langsgaan. Hij kon het toen niet laten om meteen een shirtje te kopen van zijn oude club Ajax en poseerde er vol trots mee voor de camera!

Eerder keken we al naar wat Lionel Messi kan gaan doen in Miami. Ben je benieuwd? Lees het nu!