SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Kick ’t Net met Regi Blinker en Soufian Asafiati

Kick ‘t Net is een voetbaltalkshow opgezet door Armin Shah (Complex, CONVO) en Jefferson Osei (Daily Paper) aka Papa Ghana. Zij gelden als het nieuwe geluid binnen de voetbalmedia. Het platform is opgezet vanuit liefde voor het voetbal en de hiphop cultuur. Van het pleintje tot de velden, Armin en Jefferson representen de voetballiefhebbers van jong en oud, van alle kleuren. Onze oprichters Regi en Soufian waren te gast en vertelden over Life After Football.

Life After Football oprichters Regi en Soufian in gesprek met Armin en Jefferson van Kick 't Net

Na onder andere Calvin Stengs, Myron Boadu, Gregory van der Wiel, Mo Attaibi en Ryan Babel is het deze week de beurt aan nog twee pioniers in het hedendaagse voetballandschap. Niemand minder dan onze eigen oprichters Regi Blinker en Soufian Asafiati schoven aan bij Jefferson Osei en Armin Shah. In het gesprek hebben de heren het over het ontstaan van Life After Football, de rollen van de twee ondernemers binnen het bedrijf en de ontwikkeling door de jaren heen.

Samen hebben zij het over hun gezamenlijk passie voor fashion, lifestyle en natuurlijk voetbal. De passie die door Life After Football niet langer meer alleen in magazine vorm tentoongesteld wordt, maar waar het tegenwoordig een multimediaal platform is. Van haar online sociale media kanalen tot aan de meest exclusieve events.

Bekijk hieronder het gehele gesprek!

Ons laatste magazine lezen met niemand minder dan Edwin van der Sar op de cover? Koop dan het magazine nu in onze webshop!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.

Soufian Asafiati in gesprek met host Jefferson Osei
Armin Shah en Regi Blinker