SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

JURRIËN TIMBER IS FASHION PLAYER OF THE YEAR 2021!

Na een bloedstollende campagne is, na het tellen van de stemmen, niemand minder dan Jurriën Timber verkozen tot Fashion Player of the Year 2021. Deze prijs kon vanwege de huidige maatregelen helaas niet groots uitgereikt worden middels ons traditionele evenement, maar we verrasten Jurriën en maakten er een speciale dag van!

Sinds 2013 verkiest Life After Football elk jaar de meest modieuze voetballer van de Eredivisie. De prijs wordt mogelijk gemaakt in nauwe samenwerking met haar trouwe partners. Graziano Pellè won in 2013 de allereerste Style Award, een prijs die later de Life After Football Fashion Player werd. Daarna volgden Nigel de Jong, Eljero Elia, Warner Hahn, Jeremain Lens en Dusan Tadic. Vorig jaar ging de titel naar Reza Ghoochannejhad.

Bijzondere uitreiking

We haalden Jurriën geheel in stijl op in een 7 Serie met dank aan BMW Van Poelgeest. Bij Hotel L’Europe in hartje Amsterdam stond Life After Football oprichter Regi Blinker het 20-jarige talent op te wachten en mocht hem hier de prestigieuze prijs overhandigen. Nadat de verdediger van Ajax de bokaal in ontvangst had genomen werd hij meegenomen naar WAHTS. Het Amsterdamse kledingmerk was al veelvuldig terug te zien in de fotoshoots met de spelers en overhandigde €1000 aan shopkrediet aan de kersverse winnaar. Jurriën dook gelijk de kledingrekken in en scoorde gloednieuwe outfit. Geen outfit zonder sieraden en dus stond Dustin Huisman van TROPHY BY GASSAN hem op te wachten voor de volgende verrassing. Zij schonken 6-voudig Oranje international een customized juweel in een gepersonaliseerde box. Een armband met zwarte diamanten die zijn outfit werkelijk compleet maakte.

Jurriën Timber Fashion Player of the Year 2021
Jurriën Timber ontvangt de Fashion Player of the Year 2021 prijs van Regi Blinker
Jurriën Timber Fashion Player of the Year 2021

Gelijk opgaande strijd

Onze lezers, fans en volgers hebben de afgelopen weken kunnen stemmen op hun favoriete stijlicoon. De overwinning was voor de stijlvolle Jurriën Timber geen schot voor open doel. Het was een spannende strijd waar gedurende de stemmingscampagne meerdere spelers zich de virtuele winnaar mochten noemen. Op het moment suprême stond Jurriën waar je aan het einde hoort te staan en mag zich dus de terechte winnaar noemen. Veel credits gaan naar de overige genomineerden Kik Pierie, Noah Fadiga, Ruben Kluivert en Ryan Babel die ieder op hun eigen manier veel stemmen hebben weten te werven!

Unieke partners

Life After Football dankt alle spelers voor hun medewerking en ook iedereen voor het stemmen, Een speciale dank gaat uit naar onze partners GASSAN Diamonds, TROPHY BY GASSAN, WAHTS, Amsterdam Hair Institute, BOREK Outdoor Furniture, Ciclotte, Cordier Wines, Dami Luxury Interior, Duurzame Sloepen, Holland Casino, Rémy Cointreau, The Green Contractors en Van Poelgeest BMW & MINI. Ook danken wij mediapartner Voetbalzone voor de fijne samenwerking.

Wil je het magazine nog bemachtigen? Dat kan! Ga naar de webshop van Life After Football en scoor jouw exemplaar.