SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Twee nieuwe Nederlandse tracks in de Life After Football Playlist

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Een paar weken geleden keerde de Life After Football Playlist terug voor jou! Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist. 

Deze week komen er weer twee nieuwe nummers in de Spotify-playlist. De twee tracks van deze Nederlandse artiesten zijn weer echte hits! Josylvio heeft samen met CHO en Henkie T weer een hit te pakken. Daarnaast heeft Jonna Fraser een nieuwe hit met SRNO.

Samen Met Mij – Jonna Fraser (Ft. SRNO)

Jonna Fraser is al een bekende naam in de rapscene met eigen hits en featurings bij verschillende Nederlandse rappers. Jonathan Jeffrey Grando, voluit, groeide op in Zaandam. Jonna heeft een breed scala aan verschillende muziek sounds, van echte gangsterrap tot zwoele soul, de Zaankanter kan het allemaal. Het debuut-EP van de rapper kwam in 2014 genaamd maatje 45. Dit album bereikte nog niet de hitlijsten. Niet veel later in 2015 was het eerste hit-album uitgekomen, Alle Tijd, en bereikte nummer 17 in de Midprice Top 50. Die stijgende lijn kon Jonna vasthouden, want in 2016 kreeg het album, Goed Teken, met een nummer 11-notering in de Album Top 100. De Surinaamse rapper is ook lid van het rapcollectief New Wave, waar ook de mega-hit van Lil’ Kleine en Ronnie Flex, Drank & Drugs, vandaan kwam.

Alsjeblieft – Josylvio (Ft. Cho & Henkie T)

Josylvio, oftewel, Joost Theo Sylvio Yussef Abdel Galil Dowib, is geboren in Naarden. De afgelopen jaren is Joost niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Met hits, zoals Westside, Hey Meisje en Gimma. Het eerste hit-album van de rapper is, Ma3seb. Die heeft hij samen met hiphopproducent en jeugdvriend Esko uitbrachtDat kwam meteen op nummer 5 binnen in de Dutch Chart. Het regende positieve recensies op het adres van de halve Egyptenaar. De single ‘Ride Or Die‘ kwam binnen op 1 in de single charts en hij werkte met zo’n beetje iedereen in de Nederlandse rapgame.

 

Wil je de lijst volgen? Klik hier en luister direct onze Spotify-playlist.

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar. Koop nu uw exemplaar!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.