SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

DOCU DAY: Jong Oranje opent de deuren

Aangezien we deze periode genoodzaakt zijn om thuis te blijven, hebben wij besloten om een aantal kijktips met jullie te delen. Voetbaldocumentaires zijn een goede troost om deze tijd iets gemakkelijker door te komen. Afgelopen week namen we je mee in de documentaire ‘Voetbalmiljonair Uit Oost’ over Mbark Boussoufa. Deze week staat er wederom een prachtige documentaire op het programma genaamd ‘Jong Oranje opent de deuren’.

Vorige week woensdag startte het avontuur van Oranje O21 op het jeugd-EK in Hongarije en Slovenië. De talentvolle lichting van Erwin van der Looi heeft de groepsfase inmiddels afgerond. Jong Oranje ging stroef van start. Door een teleurstellend gelijkspel tegen Roemenië O21 en een mager puntje tegen Duitsland O21, moesten de Nederlandse talenten winnen in de laatste wedstrijd tegen Hongarije. En dat gebeurde afgelopen dinsdag met gemak. Jong Oranje versloeg de Hongaren namelijk met 6-1. Voorafgaand aan het EK schatten wij schatten de kansen in voor Jong Oranje. Check het artikel hier! Onze voorspellingen kwamen uit, want Oranje O21 wist zich te plaatsen voor de knock-outfase. In de  documentaire Jong Oranje opent de deuren leer je de volgende generatie Nederlandse voetballegendes nog beter kennen. Hierdoor is het vele malen leuker om het vervolg van het toernooi te volgen!

Jong Oranje opent de deuren

In de documentaire Jong Oranje opent de deuren wordt Oranje O21 op de voet gevolgd tijdens een interlandperiode. Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen bij de grootste talenten van Nederland, die zich voorbereiden tijdens een interlandperiode. Verschillende spelers en trainer Erwin van der Looi komen aan het woord in deze documentaire. Alle hoogte- en dieptepunten komen voorbij in deze zevendelige documentaire. Voor vrijwel alle voetballers is het een grote eer om voor de vertegenwoordigende elftallen van hun vaderland uit te komen. Zo ook voor de jonge Oranjeleeuwen. De talenten van Jong Oranje hebben één grote droom: debuteren in het ‘grote’ Oranje. Gedurende deze reeks afleveringen zien we dat een aantal jongens deze droom weten te verwezenlijken. Maar tegelijkertijd zien we ook de teleurstellingen wanneer deze talenten weer ‘degraderen’ naar Jong Oranje. De puurheid straalt van deze talentvolle generatie af. Check hieronder de eerste aflevering!

Prachtig vervolg

Afgelopen week kondigde Insight TV in samenwerking met de KNVB een vijfdelige documentaireserie aan. In deze serie worden de talenten van Jong Oranje gevolgd in hun reis naar glorie tijdens het Europees Kampioenschap. Van kleedkamers en wedstrijden tot aan het thuisfront, je krijgt een uniek kijkje in de wereld van het Nederlands Elftal O21. Voor, tijdens en na het Europees Kampioenschap filmt Insight TV de volgende generatie Nederlandse voetballegendes vanuit de ‘bubbel’ waarin zij zich bevinden. De streamingdienst brengt de verhalen vanuit een uniek, intiem perspectief in beeld. Je wordt meegenomen in het avontuur van Jong Oranje, waardoor je het toernooi van dichtbij beleeft. Deze vijfdelige serie is een prachtig vervolg op de documentaire Jong Oranje opent de deuren. De serie zal in de loop van het jaar te bewonderen zijn op Insight TV en ESPN.

Check hier het artikel over ‘De Voetbalmiljonair Uit Oost’.

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.