SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Met Jetfly maak je jouw droomtransfer

Voetballers vliegen de hele wereld over. Soms voor een belangrijke Europese uitwedstrijd, terwijl andere de oceaan over moeten om hun land te vertegenwoordigen. Maar hoe vlieg je hier zo ideaal mogelijk naartoe? Met de privéjets en turboprop vliegtuigen van Jetfly! Zo kan jij zelfs wanneer je maar wilt op je favoriete vakantiebestemming komen.

Vlieg wanneer je maar wilt met Jetlfy

Altijd en overal beschikbaar

Jetfly is één van de Europese leiders op het gebied van gedeeld eigendom van privéjets en turboprop vliegtuigen. Het bedrijf staat voor efficiëntie, comfort en lage CO₂-uitstoot en biedt haar klanten toegang tot de grootste vloot van Pilatus PC-12 en PC- 24 vliegtuigen ter wereld. De beschikbaarheid is gegarandeerd binnen 24 uur, overal in Europa. Mede-eigenaren betalen alleen voor de vlieguren aan boord en hebben toegang tot drie keer zoveel luchthavens in vergelijking met andere zakenvliegtuigen van dezelfde grootte. Waarom moeilijk doen als het ook een heel stuk makkelijker kan?

Je vraagt je misschien af waarom ze worden gezien als zo’n grote leider. Dit komt doordat ze meer dan 23 jaar ervaring en 200.000 vlieguren hebben. Hierbij komt naar voren dat de PC-12 de meest populaire eenmotorige turboprop op de markt is. De reden hiervoor is dat hij op grote hoogte kan vliegen en kan landen op zowel kleinere, als de grote internationale luchthavens. Zo kan je als mede-eigenaar van Jetlfy landen op bestemmingen als London-Denham, St Tropez-La Môle en nog vele anderen.

Wat kost een privéjet?

De super veelzijdige jet, PC-24, wordt ingezet voor de verre bestemmingen en is bijna net zo populair gebleken onder de 400 mede-eigenaars van Jetfly. Zo is binnen twee jaar na de lancering de vloot uitgegroeid tot 10 PC-24’s. Het bedrijf beschikt daarnaast over maar liefst 180 piloten, 60 vliegtuigen en 35 technici. Zo staan ze altijd voor je klaar en helpen ze waar nodig.

De prijs van de privéjet verschilt. Het ligt aan welke je wilt en waar je heen moet vliegen. Neem dan ook snel een kijkje op de site van Jetfly! Zo kan jij zelfs last minute vliegen naar je favoriete bestemming.

De beste privéjets krijg je bij Jetfly