SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Je ziet er fantastisch uit!

Een kledingstijl is een groot onderdeel van een persoon. Met jouw kleding kun je laten zien wie je bent en waar je voor staat. Er zijn ontzettend veel verschillende kledingstijlen en met de steeds terugkerende fashion weeks komen er steeds nieuwe fashiontrends bij. Voor voetballers is fashion dan ook een belangrijk onderdeel. Ze bezoeken de fashion weeks en investeren veel in hun kledingitems. Aangezien het vandaag internationale complimentendag is, hebben wij drie spelers uitgekozen die overladen mogen worden met complimenten vanwege hun kledingstijl.

complimentendag-header

Steven Bergwijn

Als Steven Bergwijn geen professioneel voetballer was geworden, dan was hij zonder twijfel een carrière gestart in de fashion wereld! Voor het kiezen van zijn outfits heeft Steven namelijk absoluut geen hulp nodig van een stylist. Hij weet altijd op een unieke wijze uiteenlopende items te combineren die samen een prachtig look vormen. Op social media wordt de speler van Ajax regelmatig overladen met complimenten over zijn kledingkeuze. Het is dan ook logisch dat de aanvaller een van de gezichten is van de “Be your own Boss” campagne van Hugo Boss.

Steven Bergwijn zijn stijl is in shape!

Calvin Stengs

De speler van Royal Antwerp FC heeft een kledingstijl die door een ringetje te halen is. Of het nou gaat om outfits voor tijdens de skivakantie, zomervakantie of voorafgaande aan een voetbalwedstrijd, Calvin zorgt er altijd voor dat hij er van top tot teen goed uitziet. Zijn passie met mode is dermate groot dat hij onlangs het kledingmerk Stengswear heeft opgericht. Deze sportieve kledinglijn is speciaal bedoeld voor kinderen. Het is dan ook super leuk dat hij samen met zijn modieuze vriendin Beau de Boer een zoontje verwacht. Wij zijn ervan overtuigd dat zijn zoontje zeker weten de manier van stijlen gaat leren van zijn vader!

Clavin Stengs en Beau de Boer mogen een dik compliment uitdelen naar elkaar!

Albert Guðmundsson 

Wie ook grote complimenten mag ontvangen is de IJslandse professional Albert Guðmundsson. Een goede smaak wat betreft kleding heeft hij zeker. De Scandinavische minimalistische manier van kleden, gebruikt hij op een subtiele manier. Dat zorgt ervoor dat zijn outfits ontzettend elegant en stijlvol zijn. Eerder speelde Albert bij PSV en AZ en waren zijn teamgenoten al ontzettend lovend over zijn manier van kleden. Dit zal bij zijn huidige voetbalclub Genoa CFC niet anders zijn.

Albert Gudmundsson verdient van ons een compliment voor zijn A-drip