SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Virgil van Dijk samen met JBL en Winne op zoek naar talent voor unieke mixtape

JBL gaat samen met voetballer Virgil van Dijk en rapper Winne op zoek naar het nieuwe hiphop talent. Met Virgil als uithangbord heeft JBL de perfecte persoon in huis om jonge talent te inspireren, aanvullend de eigenschap om mensen met elkaar te verbinden van Winne is dit een ideale samenwerking. Wie weet zijn ze op zoek naar jouw geluid?

JBL X VIRGIL landscape

Op zoek naar nieuw geluid

In samenwerking met JBL gaan voetballer Virgil van Dijk en rapper Winne op zoek naar hét hiphoptalent van Nederland. De twee hebben allebei een voorliefde voor muziek en met name voor de hardste hiphopbeats. Virgil is dé vedette van Liverpool FC en het Nederlands elftal. Een perfect uithangbord om jonge talenten te inspireren en samen voor de overwinning te gaan. Winne is rapper en een grote inspiratiebron voor Virgil. Zo heeft de aanvoerder van Oranje een eigen afspeellijst die hij voor iedere wedstrijd luistert, waar de rapper ook op te horen is. In 2020 dropte Winne zijn album ‘so so lobi 2′. Met het album maakt de rapper zich hard voor meer verbinding tussen de artiesten in rapscene. Samen met Virgil van Dijk is hij op zoek naar onontdekt hiphoptalent in ons land. De beste beatmakers, rappers en zangers/zangeressen worden door de twee uitgekozen en gaan onder begeleiding van Winne aan de slag. Samen gaan ze voor de dikste mixtape ooit, Virgil’s Mixtape.

Terug naar de kern

JBL is al jarenlang niet meer weg te denken uit de muziekwereld. het geluid van JBL draagt bij aan de meest epische momenten van het leven. Van iconische momenten overal ter wereld tot de beats in de kleedkamer van je voetbalclub. Met de passie en visie die JBL heeft voor muziek en geluid, zorgt het al jaren voor innovatieve audio-oplossingen. Zo maakt James Bullough Lansing, kortweg JBL, zich hard om artiesten te verbinden en jong, aanstormend talent een podium te geven. Het hedendaagse geluid van JBL is overal te horen. Onder water op poolparty’s, in de sneeuw of op grote festivals, ze overleven alles met gemak en de kwaliteit blijft verbluffend goed.

Om kans te maken kan je je vetste werk inzenden via  jbl.nl/virgilsmixtape. Wellicht duik jij dan met Winne de studio in en maak je een speciale mixtape voor niemand minder dan Virgil van Dijk!

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar! Koop nu uw exemplaar.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram