SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Ultieme XI van de autowereld

Ben je een autoliefhebber? Let dan op! De Jaguar F-PACE is straks niet meer weg te denken uit de autowereld. Deze auto kan zich meten met het beste voetbalelftal en scoort op alle fronten! Laten we eens kijken welke specificaties van de F-PACE overeenkomen met de kwaliteiten van een voetbalelftal.

De nieuw upgrade van Jaguar F-PACE

Betrouwbare doelman

Het liefst heb je een keeper die zowel voetballend goed is, maar ook zeker op de lijn ijzersterk is. Een doelverdediger die de boel achterin op scherp zet én aan kan sturen, kortom betrouwbaarheid is key. De Jaguar F-PACE heeft hier aan gewerkt en zo kun je zonder zorgen lange afstanden afleggen op elektriciteit! Maar liefst 65 kilometer, meer dan 20% dan zijn voorganger, houdt de F-PACE je volledig elektrisch op de weg. Door zijn vergrote lithium-ion accupakket, bestaande uit negen modules, is de capaciteit momenteel 19,2 kWh.

Solide verdediging

Een onoverwinnelijke verdediging voor het milieu. Met een CO2-uitstoot vanaf slechts 37 g/km en een brandstofverbruik van slechts 1,6 l/100 km (WLTP), is deze SUV net zo milieuvriendelijk als een sterke verdediging die de tegenstanders buiten het doelgebied houdt. Maak een positief verschil voor de planeet terwijl je geniet van ongeëvenaarde kracht en prestaties. In het hedendaagse voetbal zijn verdedigers belangrijker dan ooit geworden. Het is niet langer puur achteruitlopen, deze spelers zijn tegenwoordig bijna de belangrijkste aanvallers.

Schitterende binnenkant Jaguar F-PACE

Prestatiegericht middenveld

Stap in de cockpit van luxe en comfort met de Jaguar F-PACE, het prestatiegerichte middenveld van de autowereld. Net zoals het middenveld de controle over het spel behoudt, biedt de F-PACE een comfortabel en luxueus interieur dat je verwent met premium materialen en geavanceerde technologie. Met optionele Sport- en Performance-stoelen, inclusief een massagefunctie, geniet je van ultiem comfort tijdens elke rit. Laat de F-PACE je begeleiden naar de wedstrijden van je favoriete voetbalclub in stijl en ontspanning. Ervaar de perfecte balans tussen prestaties en luxe met de Jaguar F-PACE.

Pijlsnelle aanval

Betreed het veld van pure snelheid en wendbaarheid met de Jaguar F-PACE, de pijlsnelle aanval van de autowereld. Met een snelle laadtijd van 0-80% in slechts 30 minuten en een indrukwekkende acceleratie van 0-100 km/h in slechts 5,3 seconden, schiet de F-PACE als een ervaren spits op het doel af. Deze krachtpatser zorgt ervoor dat je binnen no time weer thuis bent. Laat je niet tegenhouden en geniet van de opwindende sensatie van snelheid en wendbaarheid. Bereid je voor op een ongeëvenaarde rijervaring met de Jaguar F-PACE.