SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

ISSUE 78 is out now!

Alles over het thema ‘freedom’ in onze nieuwe Life After Football ISSUE 78. Op de cover staat niemand minder dan Noa Lang. De aanvaller is weer terug in Nederland en viel meteen op. Zo wist hij in de Johan Cruijff Schaal de enige goal te maken. Het blijft alleen niet bij Noa Lang, want het magazine staat nog bomvol andere bijzondere verhalen van (oud-)voetballers. Zorg dat jij hem als allereerste in huis hebt!

ISSUE 78

Noa Lang

De eredivisie is weer een stukje minder saai geworden met de komst van Noa Lang. Nederlands mooiste paradijsvogel zonder blad voor de mond die na drie jaar België weer een broodje kipkerrie kan eten na de training. De torenhoge, nietsontziende ambities op het voetbalveld gaan tegenwoordig hand in hand met het vaderschap. In zijn nieuwe stad Eindhoven kwam hij voor de camera in een flitsende fotoshoot. Wat kunnen we dit jaar van de aanvaller verwachten en hoe combineert hij zijn vaderschap met profvoetbal?

Noa Lang voor een fotoshoot van Life After Football

Fábio Silva

Fábio Silva verruilde op achttienjarige leeftijd zijn hometown club FC Porto om furore te gaan maken in de grootste competitie ter wereld, de Premier League. Na een tussenstop in België, maakte hij het afgelopen halfjaar minuten op de Nederlandse velden bij PSV. Aan het einde van het seizoen, terwijl de Portugees nog nageniet van de bekerwinst, vertelt de aanvaller ons over zijn ervaringen in het buitenland, zijn geloof en
fashion. Fábio trekt zich van niemand iets aan en draagt kleding waar hij zich comfortabel in voelt.

Fábio Silva

Kika van Es

De afgelopen periode in het leven van Kika van Es kan worden bestempeld als veelbewogen. Na veertien seizoenen voetbal op het hoogste niveau heeft de verdedigster besloten haar voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Met als absoluut hoogtepunt van haar carrière de winst van het Europees Kampioenschap in eigen land. In een openhartig gesprek vertelt de voormalig international over haar ultieme gevoel van vrijheid, het incasseren van tegenslagen en haar Life After Football.

Kika van Es voor de camera van Life After Football

Pablo Lücker

In zijn gallery in hartje Amsterdam neemt de kunstenaar ons mee in zijn imposante kunstcollectie. De Limburger, vernoemd naar grootheden binnen de kunst, zoals onder meer Pablo Picasso, heeft een geheel eigen stijl, stamt uit een echte kunstenaarsfamilie en heeft van zijn passie zijn werk kunnen maken. In 2022 hield niemand minder dan Max Verstappen Pablo’s ultieme beloning voor het harde werken in de lucht. De artiest ontwierp de trofee van de Grand Prix van Zandvoort. Geheel in zijn eigen stijl. Want hoe belangrijk is vrijheid nu echt voor een kunstenaar?

Kunstenaar Pablo Lücker weet alles af van vrijheid

Amslux

Van designerkleding tot exclusieve horloges en van volledige vakanties tot huwelijksaanzoeken: Amslux regelt alle luxe voor voetbalprofs. Het lifestylemanagementbureau ontlast de sterren van het moment, zodat zij zich volledig kunnen focussen op het heilige spel. Met Oranje-internationals als Cody Gakpo, Jurriën Timber en Tyrell Malacia heeft het Amsterdamse bedrijf al een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd, maar de ambities reiken verder. Wat doen ze precies en wat willen ze nog graag bereiken?

Amslux in de nieuwe editie van Life After Football

Dit en nog veel meer in ISSUE 78! Bestel jouw exemplaar nú in de Life After Football webshop en laat ons weten wat je ervan vindt!