SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

ISSUE 77 is out now!

Alles over het thema ‘connection’ in onze nieuwe Life After Football ISSUE 77. Op de cover staat niemand minder dan Dávid Hancko. De landskampioen van Feyenoord vertelt over zijn nieuwe thuis Rotterdam en neemt je mee in zijn route naar Rotterdam. Het blijf alleen niet bij Hancko, want het magazine staat nog bomvol andere bijzondere verhalen van voetballers en artiesten. Zorg dat jij hem als allereerste in huis hebt!

ISSUE 77 is out now!

Dávid Hancko

In de jeugd bleek de Slowaakse verdediger te klein en op het moment dat hij moest doorbreken brak hij beide benen. Het waren geen gemakkelijker jaren voor de Feyenoorder. Nu heeft hij zijn carrière op de rit en dat leverde hem de titel bij Feyenoord op. Hij heeft hier een lange route voor moeten afleggen en dit succes komt mede door de steun van zijn vrouw Kristýna Plíšková. Maar hoe heeft hij haar ontmoet en wat voor invloed heeft het op zijn carrière?

De Feyenoord-verdediger schittert in ISSUE 77

Pierre en Sydney van Hooijdonk

Pierre van Hooijdonk maakte lange tijd furore in de voetbalwereld. Deze passie probeerde hij over te brengen op Sydney van Hooijdonk en we kunnen wel stellen dat het gelukt is. Sydney scoorde dit jaar aan de lopende band en lijkt hetzelfde pad als zijn vader te bewandelen. Wij spraken met de vader en zoon over hun bijzondere connectie. Zo is Sydney nog vaak in Breda bij zijn ouders te aanschouwen en heeft hij een doel waar zijn vader trots op is.

Pierre en Sydney over hun unieke connectie

Ronnie Flex en ADF Samski

Ronell en Samir Plasschaert zijn twee succesvolle broers in de hiphop industrie. Wij zochten ze op in de week voor het zestiende kampioenschap van Feyenoord. Je kunt namelijk wel stellen dat de artiesten zich verbonden voelen met Rotterdam, al is hun broederschap nog wel een grotere connectie. Zo hield Ronnie Flex soms, uit goede bedoelingen, wat dingen verborgen voor zijn ‘broertje’, terwijl ADF Samski stiekem wel door zijn ‘grote’ broer is begonnen met rappen.

Gebroeders Ronnie Flex en ADF Samski praten over hun bijzondere band

Davy van den Berg

Davy van den Berg promoveerde met PEC Zwolle naar de Eredivisie. Hij is hiermee een voorbeeld voor vele kinderen, maar dit is hij ook op een ander vlak. Zo durfde hij eerst niet uit te komen voor zijn geloof, maar deelt hij nu vol trots zijn verhaal aan de wereld. Dit deed hij ook in een interview met Life After Football. De middenvelder vertelde over hoe zijn geloof tot stand kwam en hoe het zijn leven heeft veranderd.

Davy van den Berg vertelt vol trots over zijn geloof

Versatile Forever

Inez Naomi Correa Alves beleefde geen succes in haar eigen voetbalcarrière, maar daar zijn wij stiekem wel blij mee. Ze maakt namelijk met voetbalshirts haar eigen modecreaties! Dit doet ze met haar eigen bedrijf Versatile Forever en wat ze maakt is een lust voor het oog. Zo maakt ze niet alleen prachtige shirtjes, maar creëert ze zelfs unieke bikini’s. Aan ons liet ze haar nieuwe collectie zien en we kunnen wel stellen dat we onder de indruk waren.

Versatile Forever maakt haar eigen modecreaties

Dit en nog veel meer in ISSUE #77! Bestel jouw exemplaar nú in de Life After Football webshop en laat ons weten wat je ervan vindt!