SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

ISSUE 76 is out now!

Alles over ‘happiness’ in ISSUE 76. Op de cover staat niemand minder dan Sofyan Amrabat. Hij vertelt over het succes van Marokko op het WK Voetbal, zijn leven in Italië en hoe hij zijn geluk heeft gevonden. Daarnaast staat het magazine bomvol bijzondere verhalen en jij kan de eerste zijn die deze editie in handen kan hebben!

Pre-order onze speciale ‘happiness’-editie | ISSUE 76!

Sofyan Amrabat

In het mooie Florence spraken we, met uitzicht op de wereldberoemde Duomo, af met Sofyan Amrabat. Hij nam ons mee door het historisch centrum, waarna hij ons trakteerde op een etentje bij zijn favoriete restaurant. Hier aten we heerlijk Marokkaans, terwijl hij vertelde over het geweldige WK in Qatar. Wie had namelijk verwacht dat Marokko de halve finale van het wereldkampioenschap zou bereiken? Misschien wel het gelukkigste moment in zijn carrière. Helemaal omdat hij dit samen op het veld kon vieren met zijn moeder en broer!

Amrabat coverstar in ISSUE76

Idaly

Idaly dropt de laatste tijd hit na hit en staat hoog op de hitlijsten in Spotify. Een goede reden voor ons om de artiest te ontmoeten in het prachtige Conversatorium Hotel in Amsterdam. Hij nam hier plaats met een big smile, wat niet gek was na zijn net nieuw uitgekomen album. De titel van het album is vernoemd naar zijn overleden oma en daardoor waren het geen gemakkelijke jaren voor de rapper. Toch wist hij eruit te komen en dat resulteerde in dit bijzondere album!

Idaly is niet meer weg te denken uit de hitlijsten

Marcus Pedersen

Marcus Pedersen werd geboren in het Noorse Hammerfest en is sinds een paar jaar te bewonderen in Nederland. Hier is hij niet meer weg te denken uit de basiself van Feyenoord. Toch gaat dit niet altijd over rozen. Er wordt namelijk bij voetbal altijd van je verwacht dat je presteert. Iets wat soms erg lastig kan zijn. Hoe zorg je er namelijk voor dat je mentaal opgewassen kan zijn tegen die hoogspanning? Aan de hand van vier tips gaf de verdediger het perfecte antwoord!

Pedersen niet meer weg te denken bij Feyenoord

Davy, Laura en Rio

Davy, Laura en hun bulldog Rio zijn niet meer van elkaar weg te denken. Je zou wel kunnen spreken van een echte “happy family”. De twee zaten bij elkaar op de middelbare school, maar kwamen pas later tot een officiële relatie. Hoe dit kan? Laura besloot te gaan studeren in Canada. Bij een bezoek aan huis ging ze even bijpraten met haar “klasgenootje” Davy. De middenvelder zag het echter als een date en dat is achteraf maar goed geweest! Wij vroegen aan ze hoe hun relatie nu gaat en hoe dit te combineren is met beide carrières.

Klaassen, Laura en Rio zijn een happy family

Dutch Boot Collector

Gedragen voetbalschoenen van Virgil van Dijk en Patrick Kluivert, wie wilt ze niet? De Dutch Boot Collector heeft ze! Hij verzamelt en verkoopt gedragen – en gesigneerde voetbalschoenen van de meest bijzondere voetballers. In het centrum van Utrecht, waar zijn schoenenopslag gevestigd zit, nam hij ons mee in de wereld van de voetbalschoen. Hoe kom je namelijk aan zulke unieke voetbalschoenen en hoe bepaal je de prijs ervan? Vragen waar hij als geen ander antwoord op kan geven!

Dutch Boot Collector heeft uniekste voetbalschoenen ter wereld

Dit en nog veel meer in ISSUE #76! Bestel jouw exemplaar nú in de Life After Football webshop en laat ons weten wat je ervan vindt!