SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Interview Demi Bo Wilkes ISSUE #67

Als kleindochter van Faas Wilkes en met Patrick Kluivert als bonusvader is voetbal altijd aanwezig in haar leven. Maar Demi Bo Wilkes leeft nu haar eigen droom: een carrière als interieurstyliste. Ze timmert flink aan de weg en was al verantwoordelijk voor de inrichting van de huizen van meerdere voetballers.

Demi Bo Wilkes mocht een prachtige shoot doen met juwelen van GASSAN Diamonds. Na afloop van de shoot zat Arjan van Drunen met haar om te praten over haar carrière en alle do’s en don’ts op het gebied van interieur.

Je hebt eigenlijk niet gestudeerd voor interieurstyliste, toch?

Demi Bo Wilkes: ‘Nee, absoluut niet. Ik heb communicatiewetenschappen gedaan aan de Universiteit van Amsterdam. Dat vond ik wel erg leuk, maar eigenlijk wilde ik altijd al interieurstyliste worden. Mijn oma is heel creatief met haar interieur met een bescheiden budget. Dan gooide ze de ene dag de hele kamer om en zag het er weer heel anders uit en de volgende keer had ze alles geschilderd, echt zo cool. Ook ben ik altijd veel bezig geweest met hoe ruimtes aanvoelen. Elke kamer heeft een eigen energie, en dat heeft weer invloed op jouw eigen energie. Met het samenstellen van een interieur kan je een
positieve energie realiseren, een ruimte maken waar je je fijn voelt.’

Demi Bo Wilkes over haar associatie met voetbal en haar eigen expertise

Wie is jouw voorbeeld op het gebied van interieurstyling?

‘Dat is Kelly Wearstler, een ontwerpster uit LA. Ik vind haar cool omdat zij haar eigen ding doet, haar stijl is typisch Kelly.
Vooral omdat zij is wie is ze is haar eigen pad durft te volgen. En eigenlijk ook gewoon omdat ze een bosslady is die het in een mannenwereld zo ver heeft geschopt. Heel veel respect heb ik daarvoor.’

Lees het hele interview in ons nieuwste magazine. Koop hem nu op de webshop van Life After Football.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.