SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

”Ik gun het Messi wel op zijn laatste WK”

Het Wereldkampioenschap voetbal in Qatar staat voor de deur. We blikken samen met Gregory van der Wiel, Tijjani Reijnders, Danilo Pereira en Sam Beukema vooruit op het wereldkampioenschap voetbal dat aankomende zondag van start gaat. Wie zien zij als outsider voor de eindoverwinning? En met wie gaan ze kijken?

WK Voorspellingen door onze Fashion Player gasten

Welk land zie je als dark horse dit WK?

”Pff… Dat is moeilijk”, begint Danilo (Feyenoord). ”Ik denk dat een WK altijd vol verrassingen zit. Natuurlijk support ik mijn land Brazilië. We gaan zien hoe het gaat lopen. Ik kijk er in ieder geval naar uit.” Ook Reijnders (AZ) vindt het moeilijk om een dark horse aan te wijzen: ”Ik zou Ghana wel leuk vinden. Maar het is moeilijk te zeggen. Ik hoop natuurlijk dat wij met Nederland de grootste smaakmaker zijn. Anders gun ik het Lionel Messi ook wel op zijn laatste WK, dat zou echt mooi zijn.”

Waar en met wie ga je de wedstrijden kijken?

”Ik ga eerst nog even weg met mijn ouders. Dus ik kijk de eerste wedstrijden op vakantie. Hopelijk gaan ze door en dan ga ik lekker met vrienden of familie ergens kijken”, zegt Sam Beukema, die we niet in de kroeg gaan vinden. ”Haha nee. De voorbereiding op de tweede seizoenshelft begint ook al weer snel.” Ook Gregory van der Wiel zullen we niet in het café tegenkomen: ”Gewoon met vrienden thuis. Lekker gezelligheid met zijn allen kijken.”

 

Benieuwd naar meer van onze interviews? Rensch vertelt over fashion in de kleedkamer van Ajax en shoppen met teamgenoten.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.Instagram