SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Het nieuwste Oranje-shirt haalt de leeuw in je naar boven

Dit is hem dan, het shirt waarmee we volgend jaar gaan shinen op EURO2020. Niet alleen de mannen gaan de wereld met dit shirt veroveren, ook de vrouwen en alle nationale jeugdelftallen zullen dit kersverse tricot dragen. De boodschap van het shirt? Het oproepen van een leeuwenmentaliteit waarmee successen geboekt kunnen worden.

Naast Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk poseerde ook Oranjeleeuwin Jackie Groenen en toptalent Brian Brobbey in het nieuwste Oranje-shirt. Onder het shirt wordt een oranje broek en oranje kousen gedragen. 

Verborgen boodschap

Het nieuwe shirt heeft een zwarte v-hals en details, zoals de Nederlandse Leeuw en het Nike-logo, zijn ook zwart. Aan de binnenkant van het shirt staat een kroon afgebeeld. Deze kroon is geplaatst ter ere van de Koninklijke Familie. Wat verder opvalt zijn de oranje lijnen over de voorkant van het shirt die een iets donkere oranje tint hebben dan het shirt zelf. De lijnen staan niet lukraak door elkaar. Als je goed kijkt vormen ze samen het hoofd van een leeuw. De diepere boodschap die hier achter zit, is dat dit shirt een leeuwenmentaliteit moet oproepen bij onze Oranjeleeuwen en -leeuwinnen. De spelers willen laten zien hoe sterk ze zijn en dat ze trots zijn om voor ons land te mogen spelen.

Grote toernooien

Het Nederlands elftal hoopt natuurlijk hoge ogen te gaan gooien op EURO2020. Met een selectie waarin veel spelers op het allerhoogste niveau acteren, moeten we het toch een mooi resultaat kunnen boeken. Nu maar hopen dat de toekomstige bondscoach het fantastische team tot grote hoogtes kan stuwen.

Onze Oranjeleeuwinnen gaan in 2021 in dit shirt schitteren op de Olympische Spelen in Tokio. Op 18 september mogen de vrouwen ook eindelijk weer een interland spelen en wel tegen de Russen. Ook onze youngsters hebben goede papieren om zich te kwalificeren voor het EK2021 voor Onder-21. Kortom met dit nieuwe nationale tenue en een enorme leeuwenmentaliteit kunnen we gaan voor succes!

Het nieuwe Oranje-shirt is te koop via www.nike.com. Het officiële shirt is verkrijgbaar voor €139,99, maar daarnaast brengt Nike ook een betaalbaarder model op de markt van een iets ander materiaal. Voor het nieuwe thuisshirt en uitshirt van dit materiaal betaal je €89,99.

 

Check hier ook de nieuwe wintercollectie van FC Real Bristol, een fictieve voetbalclub die vette kledingcollecties op de markt brengt!