SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Het miljardenbal gaat weer van start!

De Champions League gaat eindelijk weer beginnen! Met PSV en Feyenoord hebben de Nederlandse voetbalfans dit jaar twee teams om aan te moedigen. Wij hebben bij Life After Football alleen iets meer keuzestress. Overal in Europa spelen Life After Football sterren en vandaag, aan de start van het toernooi, willen wij ze allemaal succes wensen. Welke ster weet uiteindelijk ‘de cup met de grote oren’ te winnen?

Het miljardenbal gaat weer van start!

Life After Football sterren in Nederland

Bij PSV spelen maar liefst vier spelers die ooit voor de camera van Life After Football zijn opgedoken. Allereerst hebben we Noa Lang die op de cover prijkt van onze laatste ISSUE 78. Tijdens de shoot merkten we al snel dat de buitenspeler over meer kwaliteiten beschikt dan alleen voetballen. Daarnaast kwam André Ramalho in 2022 voor de camera, terwijl Sergiño Dest en Luuk de Jong dit nog eerder deden. Wij hopen dat de PSV’ers dit CL-seizoen net zo schitteren als in ons magazine. In dat geval kan niks meer de overwintering in de weg staan!

Ook bij Feyenoord spelen meerdere topspelers die fotogeniek zijn. Net voordat de Rotterdammers zich afgelopen seizoen kroonden tot landskampioen, kwam verdediger Dávid Hancko bij ons uitleggen wat voor een geweldige tijd hij heeft in de havenstad. Hij is alleen niet de enige Feyenoorder die ooit voor onze camera kwam. Eerder deden dit al Calvin Stengs en Bart Nieuwkoop. Kunnen we vanavond een doelpunt verwachten van één van de Life After Football parels?

Clash tussen voetballiefdes

Iemand die hier op hoopt is ongetwijfeld Regi Blinker. Voor hem is de wedstrijd tussen Feyenoord en Celtic erg bijzonder. Het is een clash tussen zijn beide voetballiefdes. De oprichter van Life After Football kijkt erg uit naar het duel en zit ook, zoals we hadden kunnen verwachten, in de Kuip. Al gaf hij bij het Algemeen Dagblad aan dat hij nog kaartjes zoekt voor de return: “Voor de uitwedstrijd in december in Glasgow heb ik nog geen kaarten, maar dat gaat wel lukken, hoor. Ik ken nog wel wat mensen in Schotland, haha.’’

Sofyan Amrabat
Bart Nieuwkoop
Matthijs de Ligt

Spelers aanmoedigen in heel Europa

Voor ons bij Life After Football blijft het alleen niet bij PSV en Feyenoord. We hebben eigenlijk teveel spelers die we de overwinning gunnen. In Engeland hopen we dat zowel Arsenal als Manchester United ver komen in het miljardenbal. In 2021 werd Jurriën Timber namelijk verkozen tot Fashion Player of the Year. Helaas moet de verdediger wel met een blessure toekijken als Arsenal het morgen opneemt tegen PSV. Dit probleem geldt ook voor Sofyan Amrabat. De middenvelder moest het Marokkaanse elftal verlaten met een blessure, waardoor hij bij Manchester United voorlopig nog niet in actie kan komen. Al kan Life After Football-ster André Onana dat gelukkig wel.

Bij Bayern München juichen we dit seizoen voor Matthijs de Ligt die samen met zijn verloofde Annekee Molenaar schitterde in een fotoshoot. Ook hopen we dat Donyell Malen bij Borussia Dortmund zijn doelpunten dit CL-seizoen gaat maken, terwijl we datzelfde hopen voor Atlético Madrid-spits Memphis Depay.

Als laatste supporten we ook meerdere spelers die actief zijn in Milaan. Sinds deze zomer is Tijjani Reijnders daar actief en vorig jaar spraken wij nog met de middenvelder over zijn unieke kledingstijl. De Nederlander past in ieder geval helemaal thuis in een modestad als Milaan. Wij hopen alleen ook dat de rivaal van Reijnders, Inter, het ook goed doen dit jaar. Zowel Denzel Dumfries en Davy Klaassen kwamen voor onze camera.

Wij wensen alle spelers enorm veel succes in de Champions League. Hopelijk houd een Life After Football ster uiteindelijk ‘de cup met de grote oren’ in de lucht!