SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Het aftellen is begonnen…

Het is dan bijna zover! Vandaag stopt het stemmen op je favoriet voor het winnen van de Life After Football Fashion Player Award. Dit is je allerlaatste kans om nog te stemmen, dus stem voordat het te laat is! Hier zijn de vijf genomineerde nog een keer op een rijtje:

Fashion Player 2021 - Voting Page

Noah Fadiga

Noah Fadiga, zoon van de Senegalese voetballer Khalilou Fadiga, is een groot talent. De Belgische jongeling maakte als vleugelspeler indruk in de jeugd van Belgische topclubs, zoals Anderlecht en Club Brugge. Tegenwoordig is de Senegalese Belg te zien in Almelo, waar hij onder contract staat bij Heracles. Naast voetbal is ook mode een grote passie van de vleugelverdediger. Elke speler heeft zijn eigen Fashion Player kleur die gebaseerd is op zijn persoonlijkheid en voetbalkwaliteiten. De kleur groen staat voor energie, groei en hoop. Met zijn stijl is Noah zeker een van de genomineerden, verdient hij jouw stem?

Ryan Babel

Ryan Babel tekende zijn eerste profcontract bij het Amsterdamse Ajax, waar hij na drie seizoenen tekende voor de Engelse topclub Liverpool FC. Tegenwoordig is Ryan te vinden in Istanbul waar hij speelt voor Galatasaray. De voormalig vleugelspeler van Liverpool heeft het grootste deel van zijn carrière achter zich, maar is nog altijd topfit. Ryan weet al jaren de modetrends voor te blijven en zorgt elke keer weer voor een sensatie met zijn geweldige looks. Elke speler heeft zijn eigen Fashion Player kleur die gebaseerd is op zijn persoonlijkheid en voetbalkwaliteiten. De kleur paars staat voor ambitie, creativiteit en rust.

Ruben Kluivert

De naam Kluivert is over de hele wereld bekend, vooral vanwege zijn vader Patrick. Ruben is nog volop in ontwikkeling en maakt grote stappen bij FC Utrecht en hoopt in de voetsporen van zijn vader te treden. De 20-jarige verdediger staat aan de vooravond van zijn debuut in het eerste elftal en zal daarna een vaste plek willen veroveren. Met zijn snelheid en verdedigende kwaliteiten is het slechts een kwestie van tijd voordat ze niet meer om de verdediger heen kunnen. Wat zijn gevoel voor mode betreft, dat is een familiekwestie. Goede modesmaak zit in hun bloed. Elke speler heeft zijn eigen Fashion Player kleur die gebaseerd is op zijn persoonlijkheid en voetbalkwaliteiten. De kleur geel staat voor positiviteit, optimisme en frisheid.

Kik Pierie

Kik Pierie, geboren in Boston in de VS, begon met voetballen bij het Friese LAC Frisia 1883. Het talent viel op en SC Heerenveen was overtuigd van zijn talent en nam hem op in de jeugdacademie van de Eredivisieclub. De Britse krant The Guardian was lovend over Kik en nam hem op 17-jarige leeftijd op in de lijst van de beste 60 jonge spelers ter wereld. Na SC Heerenveen koos de verdediger voor een avontuur in de hoofdstad bij Ajax. Tegenwoordig staat Pierie onder contract bij FC Twente. De centrale verdediger is een speler met klasse en allure en dat is ook te merken aan zijn kledingstijl waar hij vaak kiest voor een klassieke smart casual look. Elke speler heeft zijn eigen Fashion Player kleur die gebaseerd is op zijn persoonlijkheid en voetbalkwaliteiten. De kleur blauw staat voor vertrouwen, loyaliteit en intelligentie

Jurriën Timber

Hij maakt furore bij Ajax en wordt gezien als een toren van kracht in de verdediging van de ploeg uit Amsterdam. In zijn ontwikkeling, maar ook op het gebied van mode, gaat het Jurriën Timber om de details. Hij deelt één kledingkast met zijn broer Quinten en ze kopen geen kleding zonder elkaars goedkeuring. Elke speler heeft zijn eigen Fashion Player kleur die is gebaseerd op zijn persoonlijkheid en voetbalvaardigheden. De kleur rood staat voor kracht, moed en macht. Kan hij uw stem krijgen?

Stemmen op jouw Life After Football Fashion Player is heel simpel. Ga nu naar www.lifeafterfootball.eu/fashion-player en kies nu jouw Fashion Player. Of klik op de naam van de speler en ga direct naar de pagina om te stemmen op de speler!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.

Vote Now for Noah Fadiga
Vote Now for Ryan Babel
Vote Now for Ruben Kluivert
Vote Now for Kik Pierie
Vote Now for Jurriën Timber