SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Hedwiges Maduro zet ‘Alles op Oranje’

Hedwiges Maduro in 'Alles op Oranje'

Hij loodste Jong Oranje naar de Europese titel in 2007 als aanvoerder en speelde maar liefst 18 interlands in het Nederlands elftal, waarvan zelfs één op het WK 2006 in Duitsland. Hedwiges Maduro heeft in zijn roemruchtige carrière te maken gehad met alle facetten van het spel. Humberto Tan praat in ‘Alles op Oranje’ met Hedwiges Maduro over drie foto’s die staan voor winnen, verliezen en spanning. 

De tweede aflevering van ‘Alles op Oranje’ staat in het teken van voetbal. Met het uitgestelde EK van dit jaar en een spannend Eredivisie seizoen voor de boeg kijken we met Hedwiges Maduro naar alle aspecten die het spelletje voetbal zo mooi maakt. De vreugde rondom winst, de teleurstelling rondom verlies en de emoties die bij spanning komen kijken. Volgende week staat in ‘Alles op Oranje’ de laatste sport centraal en dat is een sport die we voor het laatst 25 jaar geleden in Nederland hebben mogen aanschouwen. In samenwerking met Holland Casino lanceert Life After Football volgende week de allerlaatste aflevering van deze serie.

Vorige week lanceerde we de eerste video van deze serie met niemand minder dan zwemicoon Inge de Bruijn. Bekijk de video hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.