SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Goud in handen

De ontwikkelingen van Oranje op het WK in Qatar zullen je niet ontgaan zijn. Nu de groepsfase zijn einde nadert, wordt steeds meer duidelijk hoe de kaarten zijn geschud. Waar het Nederlands Elftal voortvarend van start ging met een 2-0 overwinning op Senegal, stelden de mannen van bondscoach Louis van Gaal teleur met een 1-1 gelijkspel tegen Ecuador. De relatief eenvoudige overwinning op Qatar doet toch de hoop weer herleven. Dit jaar zou het toch zo maar eens kunnen gebeuren, tenminste dat hopen we. Wellicht staan we 18 december wel met goud in handen en maakt het Nederlands elftal bij terugkomst al schaatsend een rondje over de grachten.

Goud in handen met Gold Republic

Wil je ongeacht de prestaties van onze Oranjeleeuwen, verzekerd zijn van een gouden winter? Neem dan eens een kijkje in de magische wereld van GoldRepublic. Dat biedt je namelijk de mogelijkheid om niet alleen goud aan te kopen op basis van een hoeveelheid in gewicht of een bedrag, maar ook door je renteloze spaarrekening om te wisselen voor een spaarrekening met goud en/of zilver. Dat is slim nu de dieptepunten van de eurokoers elkaar in rap tempo opvolgen. GoldRepublic bied je een ideaal alternatief waar je in ieder geval de zekerheid hebt dat je je koopkracht behoud. Leuke bijkomstigheid is dat je dan ware magie in handen krijgt. Zo kun je je vermogen in goud niet alleen via de app van het bedrijf in cijfers zien, maar kun je zelfs op aanvraag je ‘eigendom’ in bars even vasthouden. Zo weet je precies wat voor edelmetaal je in de kuip hebt.

Goede oudedagvoorziening

Investeren in goud is een langetermijn project. Goud is een veilige asset om toe te voegen aan je beleggingsportefeuille. GoldRepublic heeft tal van topsporters in zijn klanten bestand, onder wie voetballers. Profvoetballers ontvangen op jonge leeftijd vaak al een meer dan riant maandsalaris. Hen op ­financieel gebied begeleiden, is essentieel; zo wordt bijvoorbeeld voorkomen dat ze hun geld investeren in foute projecten en hun vermogen in rap tempo verdampt. In plaats hiervan worden hun inkomsten juist gebruikt om een ontspannen voetbalpensioen te garanderen.

Meer weten? Laat je informeren bij GoldRepublic.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.