SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Gloednieuwe documentaire over het leven van Santiago Gimenez

Santiago Gimenez is bezig met een onvoorstelbaar goed seizoen. De Mexicaan staat op dit moment al op achttien goals in de Eredivisie en jaagt op het record van Coen Dillen (43 goals in één seizoen). Feyenoord lanceert nu een gloednieuwe documentaire over de spits: GIMENEZ. Dit is nog niet alles, want Feyenoord introduceert deze speciale documentaire op haar gloednieuwe online streamingdienst. Hiermee zijn de Rotterdammers de eerste Nederlandse club die zo’n service aanbiedt aan hun fans.

Santiago Gimenez

Unieke documentaire

In de documentaire ‘GIMENEZ’ kijken de camera’s mee in het leven van de spits. Dit gebeurt zowel binnen als buiten het veld. Je ziet hoe de Mexicaan een ware fenomeen wordt onder de Feyenoord-fans, maar ook hoe hij samen met zijn vriendin Fer Serrano leeft in Rotterdam. Hoe moeilijk is het voor Gimenez om zo ver van zijn thuisland te wonen?

De camera’s wilden niet alleen weten hoe dit voor Gimenez is. Voor deze speciale documentaire reisden de makers af naar Mexico. Hier kwamen verschillende hoofdrolspelers uit het leven van Gimenez aan het woord over onder andere de jongere jaren van ‘Santi’. Ben je benieuwd naar de documentaire? Kijk hieronder de trailer!

Online streamingdienst

Vanaf 10 januari heeft Feyenoord haar eigen streamingdienst: Feyenoord ONE. Hierop is alle exclusieve Feyenoord-videocontent verzameld op één plek. Je kunt er onder andere volledige wedstrijden, documentaires, unieke videoseries en historische wedstrijden bekijken. Op het moment staan er al meer dan dertig documentaires op het platform en dit worden er alleen maar meer.

Commercieel directeur Ruud van der Knaap is erg blij met de nieuwe streamingdienst: “De productie en distributie van videocontent via Feyenoord ONE biedt ons de kans om in de toekomst nog meer series, documentaires en overige videocontent te maken van hoge kwaliteit. We zijn dan ook ontzettend trots dat we als eerste club in Nederland een eigen streamingdienst aan kunnen bieden aan onze supporters, in navolging van Europese topclubs als Liverpool, Real Madrid en Juventus.” 

Matchday collections

Via de nieuwe online streamingdienst ben je als supporter van Feyenoord optimaal voorbereid op de wedstrijden. Aan de hand van de ‘matchday collections’ kun je (live) persconferenties, extra lange samenvattingen en interviews zien, terwijl je ook Academy-wedstrijden en de resterende UEFA Youth League-wedstrijden van Onder 19 kunt volgen.