SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Genoa viert zijn 130 jarige bestaan

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Met deze week een spiksplinternieuw racemonster van Pagani, een 130-jarig jubileum voor Kappa en Genoa, een bijzondere koptelefoon en de nieuwste herfstcollectie van Versace.

EXTRA TIME +4

Pagani brengt nieuw snelheidsmonster uit

Pagani heeft wederom een unieke auto voor de raceliefhebbers uitgebracht. Dit keer is het de Pagani Imola Roadster. Deze bolide is geïnspireerd op zijn broer, de Imola Coupé uit 2020. De nieuwe Pagani heeft een verbeterde Pagani V12-motor, die 850 pk levert bij 5.600 rpm en een koppel van 1.100 nm. De auto weegt iets meer dan 2.700 kg. Het voertuig bereikt een indrukwekkende neerwaartse kracht van 1.322 kg bij 300 km/u, ontworpen voor de veiligheid. De bloedsnelle Pagani is vanaf 2024 te koop voor 5.000.000 euro! Er worden slechts acht Imola Roadsters gemaakt, dus zorg dat je er snel bij bent!

Pagani

130 Jaar Kappa

Genoa heeft zijn 130e jubileum met Kappa gevierd. De oudste club uit Italië heeft een aantal shirts uitgebracht voor het lange bestaan. De unieke shirts werden gedragen in de wedstrijden tegen Napoli en Juventus. De shirt leidden in ieder geval tot prima resultaten: tegen de beide grootmachten werd twee keer een gelijkspel geboekt. Het shirt is voorzien van een speciaal embleem dat links op de borst aanwezig is met het Genoa CFC-logo. Onder de Griffioen zijn de data 1893 – 2023 geplaatst. Rechts op de borst staat het logo van Kappa. De kleuren zijn gebaseerd op de traditionele kleuren van de club: goud met rode en blauwe accenten. De unieke collectie is te koop in de in de officiële Genoa fanshop.

Kappa x Genoa

Koptelefoon kan gedachten lezen

Het hoofdtelefoonmerk Master & Dynamic werkt samen met neurowetenschappelijk bedrijf Neurable voor hoofdtelefoons die letterlijk je gedachten kunnen lezen. De nieuwe MW75 Neuro-hoofdtelefoon is de eerste hoofdtelefoon die dit voor elkaar krijgt. De hoofdtelefoon kan werksessies volgen, waarbij alles wordt bijgehouden, van piekmomenten tot stressmomenten en aanbevelingen wanneer de drager een pauze moet nemen. De koptelefoon maakt gebruik van neurale sensoren om de hersengolven van een drager te lezen en hun maximale focustijd te bepalen, en om momenten van stress te ontdekken. De MW 75 is geproduceerd in 4 kleuren, namelijk: zwart, blauw, grijs en groen. De hoofdtelefoon kost 649 dollar en wordt vanaf 2024 verzonden naar de koper.

MW75 Neuro-hoofdtelefoon

Versace maakt zich klaar voor de herfst

Versace heeft zijn nieuwe herfstcollectie bekendgemaakt. Het Italiaanse modehuis staat bekend om zijn luxe. Dit keer is Versace geïnspireerd op een typische alledaagse look. De Pre-Fall collectie bestaat uit grijze blazers, trenchcoats, witte T-shirts en tanktops. Ook is er een gebreid vest dat perfect boven een zwarte broek past. Het zou ontwerpster Dontella Versace niet zijn om de klassieke gouden prints van het label op de trainingsjacks, overhemden en shorts af te beelden. Alvast kleren voor de herfst? Kijk dan online op de Versace site!

Versace herfstcollectie

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.