SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Genieten in de Mercedes-Benz A-Klasse

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Met deze week een virtuele tentoonstelling over R9, de ideale auto voor echte gamers, een speciale samenwerking van Osasuna en de Mastercard Hotelnacht.

EXTRA TIME +4

Virtuele tentoonstelling van R9

Als eerbetoon aan de wereldberoemde voetballer Ronaldo Luís Nazário de Lima heeft A Store Like 94 een virtuele tentoonstelling en cadeauwinkel geopend. De winkel bracht dertig opkomende artiesten bij elkaar voor ‘The Real Ronaldo’, een virtuele tentoonstelling die de periode sinds 1993 viert, het moment dat Ronaldo zijn intrede in de voetbalwereld kent. Het belangrijkste doel van de tentoonstelling is om nieuwe en oude artiesten van over de hele wereld met elkaar te verbinden. Benieuwd naar de kunstwerken? Op de website van A Store Like 94 zijn de prachtige kunstwerken te bewonderen en eventueel aan te schaffen.

Ronaldo de Lima

A-Klasse vibes

Ben jij een echte gamer en autoliefhebber? Dan is dit perfect voor jou! Mercedes-Benz heeft namelijk aangekondigd dat ze een samenwerking hebben met Playstation. De samenwerking tussen Mercedes-Benz en Sony PlayStation, ook wel de ‘A-Klasse Vibes’ genoemd, is een release in beperkte oplage rond de PlayStation 5. De auto heeft een wit exterieur. Het interieur is gemaakt van zwart leer en er zijn blauwe accenten, verwijzend naar de Playstation 5, in de verlichting verwerkt. Er worden slechts vijftig exemplaren verkocht. Bij elke aankoop wordt een PS5 Digital Edition-console en Gran Turismo 7 meegeleverd. Het prijskaartje van de Mercedes-Benz A-Klasse bedraagt € 55.677,-. De auto is exclusief verkrijgbaar op de website van Mercedes-Benz Italië.

Mercedes-Benz

BALR x Osasuna

BALR heeft een nieuwe samenwerking onthuld met Club Atlético Osasuna. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor zowel BALR als Osasuna, waarbij hun gedeelde waarden van uitmuntendheid, toewijding en passie voor het spel worden gecombineerd. BALR zal het eerste elftal, de coaches, de technische staf en het overige personeel van de Spaanse voetbalclub kleden rondom wedstrijden. Ook zullen de spelers en staf kledingstukken dragen die nog nooit eerder zijn vertoond, onder meer kleding uit de aankomende SS-24 collectie.

Osasuna

Avond vol creativiteit

Het is weer zover! Op 13 en 14 januari is de Mastercard Hotelnacht. Voor een mooie prijs kun je overnachten in de meest bijzondere hotels van Amsterdam en zijn er verschillende creatieve en culinaire hotelfeestjes. De avond bestaat uit veel creativiteit, waarbij art’otel Amsterdam en STRAAT Museum hun krachten bundelen voor een eenmalige samenwerking van kunst, mode en muziek. Overdag verandert een pop-up store in een feest, met DJ’s UNAUNA, Foxy Fahrenheit en Sandor Dayala. Ook wordt er live geschilderd door straatkunstenaar Tom Kiewra. Het wordt een leuke avond met muziek, drank en gezelligheid!

Mastercard Hotelnacht

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.