SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Freelance Redacteur

Life After Football is een merk in beweging. Naast het print-magazine hebben we namelijk ook een levendige website en zijn we goed vertegenwoordigd op social media. Maar de ambities reiken verder. Video, social media, website, noem maar op! En daarvoor zijn we op zoek naar een goede redacteur! Ben jij een winnaar en een teamspeler? Reageer dan meteen.

Vacature alert

Wie zijn wij?

Life After Football is al veertien jaar lang hét platform voor Football Culture in Nederland. Denk daarbij aan alles wat met voetbal te maken heeft buiten de wedstrijden om. Van interviews met bijzondere voetballers en reportages van de meest bijzondere clubs ter wereld tot men’s fashion, muziek, luxury lifestyle en natuurlijk “Het Heilige Spel” zelf. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam-West.

Voor de toekomst hebben wij grote plannen. Digitaal, video, social media: noem maar op. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Wie we zoeken: iemand met hart voor voetbal, een werklustige houding en natuurlijk een onverzadigbare honger naar media.

Freelance Redacteur

Je gaat deel uitmaken van de redactie. In samenwerking met de redactie ga je het magazine vullen met prachtige achtergrondverhalen, reportages, interviews en overige artikelen. In ons magazine richten we ons op:

– Football Culture
– Watches & Technology
– Automotive
– Modern Fashion
– Music
– Interior & Architectural Design
– Grooming
– Travel

Heb jij een fijne pen in de hand en kijk je ernaar uit om op jouw manier artikelen aan te vallen die later gepubliceerd worden in het magazine? Dan komen we graag in contact met je.

Blink jij hierin uit en voel jij je aangetrokken tot deze vacature? Stuur ons een mail met je cv en motivatie naar merije@lifeafterfootball.eu en zorg ervoor dat we nooit meer zonder je willen. En jij niet meer zonder ons uiteraard.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.

Op zoek naar een freelance klus als videograaf? Check dan even hier en wellicht zien we elkaar snel.