SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Wordt Floyd Mayweather de nieuwe eigenaar van Newcastle United?

Dat Floyd ‘Money’ Mayweather meer dan genoeg verdiend heeft met zijn roemrijke boxcarrière wisten we eigenlijk wel al. Hij heeft per slot van rekening de bijnaam ‘Money’ natuurlijk ook niet zomaar gekregen. Maar dat hij ook vergaande interesse in het voetbal zou hebben, wisten we nog niet. Het blijkt namelijk zo dat Floyd Mayweather Newcastle United zou willen kopen.

Newcastle United

De club van onder andere Jetro Willems staat momenteel op de 13de plaats in de Premier League en daarmee lijken ze toch in ieder geval hun plekje op het hoogste niveau in Engeland te gaan behouden. De eigenaar van de club is Mike Ashley, geruchten dat hij de club graag zou willen verkopen gaan al lange tijd rond in de voetbalwereld.

Floyd Mayweather & Newcastle United

Mayweather was tijdens zijn tour door het Verenigd Koninkrijk op een persconferentie, waar hij de vraag kreeg of hij serieus interesse zou hebben in de overname van Newcastle United. Hij noemde The Magpies onder andere een heel goed en fantastisch team. Zoals we Floyd allemaal kennen, betrok hij daarna het publiek erbij. Hij vroeg dat als er mensen zijn die graag willen dat hij de club overneemt, dat ze het hem dan moeten laten weten. Dit werd uiteraard met een luid gejuich ontvangen. Bekijk in de video hieronder het fragment van de persconferentie waar Mayweather ingaat op de geruchten.

Bronnen bevestigen dat er inderdaad interesse is vanuit het kamp van Mayweather om in ieder geval een aandeel in de club te kopen, maar hoe groot dat aandeel is, zullen we toch af moeten wachten.

Wil je graag meer lezen over voetbal? Laat het ons weten via Facebook of Instagram ! We horen je mening graag!