SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Feyenoorders Hartman en Geertruida vallen in de prijzen

Quilindschy Hartman is door Helden Magazine verkozen tot Held van het Jaar 2023. De Feyenoorder eindigde op het podium voor atlete Femke Bol en teamgenoot Lutsharel Geertruida. De uitreiking vond plaatst in het prachtige, historische pand van HOUSE of GASSAN aan de Nieuwe Uilenburgerstraat.

Quilindschy Hartman - Held van het Jaar 2023

Quilindschy Hartman Held van het Jaar 2023

Helden Magazine kijkt in de beoordeling van de Held van het Jaar Verkiezing naar sporters die zich uitspraken over moeilijke onderwerpen, die afscheid namen of zich maatschappelijk lieten gelden. Hieruit kwamen een aantal genomineerden naar voren. Uiteindelijk verkozen de volgers van Helden Magazine Quilindschy Hartman tot Held van het Jaar 2023. Hartman ontving zijn trofee uit handen van oud-voetballer en tevens voormalig Feyenoorder Khalid Boulahrouz. Naast de trofee, mocht Hartman ook een prachtige cheque van GASSAN en een eigen Schoolplein14 van de Johan Cruyff Foundation in ontvangst nemen. Na de bekendmaking van de winnaars en de uitreiking van de prijzen, zijn de gasten rondgeleid in het prachtige, historische pand van GASSAN, waar zij een uniek kijkje achter de schermen kregen van dit gerenommeerde bedrijf.

Quilindschy Hartman - Schoolplein14 Johan Cruyff Foundation
Quilindschy Hartman - GASSAN
Quilindschy Hartman - GASSAN cheque

Eigen Schoolplein14

Zowel Held van het Jaar 2023 Quilindschy Hartman als nummers twee en drie, Femke Bol en Lutsharel Geertuida, ontvingen een eigen Schoolplein14 van de Johan Cruyff Foundation. De Cruyff Foundation geeft basisschoolkinderen uit zowel het reguliere als speciale onderwijs de ruimte om te spelen tijdens en na schooltijd. “Buitenspelen zou een vak op school moeten zijn”, zei Johan Cruijff eens. Hierop bedacht de Cruyff Foundation een relatief simpele oplossing: Schoolplein14. Met Schoolplein14 wordt het schoolplein weer aantrekkelijk gemaakt, door in samenwerking met de school en haar leerlingen lijnen en kleurvlakken (coatings) op de grond en muur aan te brengen. Met een kleurrijk plein worden kinderen uitgedaagd om spelletjes te spelen buiten, zodat ze op een natuurlijke manier in beweging blijven. Een prachtig initiatief! Hartman, Bol en Geertruida hebben allen nu dus de mogelijkheid om een mooi plekje voor hun eigen Schoolplein 14 uit te zoeken.