SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

FASHION PLAYER 2020: SEAN KLAIBER

Ook dit jaar reikt Life After Football weer de prestigieuze titel Fashion Player uit aan de meest modieuze voetballer van het jaar. Maak kennis met de tweede genomineerde. Rechtsback van Ajax: Sean Klaiber.

Met de Life After Football Fashion Player Award zetten we vijf spelers in de schijnwerpers die naast hun kwaliteiten op het veld ook gevoel hebben voor mode en “football culture”. De speler die wordt gekroond tot Fashion Player 2020 wordt bepaald door onze lezers, voetbalfans en iedereen die stemt op zijn/haar favoriete stijlicoon. Fashion Player Award uitgegroeid tot een prestigieuze titel en deze wordt mede mogelijk gemaakt door BOSS en GASSAN Diamonds.

Toptransfer

Sean Klaiber zag op 31 juli 1994 het levenslicht in Nieuwegein. Hij speelde voor VVIJ, Ajax, JSV Nieuwegein, SV Geinoord, voordat hij in 2007 bij FC Utrecht terechtkwam. In het betaalde voetbal speelde hij inmiddels meer dan 200 wedstrijden waarin hij 16 doelpunten scoorde en 23 assists gaf. Na dertien jaar FC Utrecht vertrok Sean begin oktober naar Ajax. Zijn transfer, waar ruim 4 miljoen mee was gemoeid, maakte van hem in één klap de duurste zelfopgeleide speler van de Domstedelingen. Maar ondanks zijn successen bij en zijn liefde voor FC Utrecht, was Sean toe aan een nieuwe uitdaging en zocht hij een club in de top van de Nederlandse Eredivisie. Toen Ajax op de deur klopte en interesse toonde, kwam alles samen. Hij heeft de nationale top bereikt en de komende jaren zal Sean ook internationale wedstrijden spelen.

Sean’s look

Qua mode loopt Sean er altijd pico bello bij. Hij heeft ook het geluk dat, alles wat hij aantrekt, hem echt goed staat. Een echte fashionisto. Om fashionable voor de dag te komen is veelzijdigheid belangrijk. En daarvoor kunnen we perfect bij BOSS terecht. Sean houdt van een goede dosis street in zijn outfits. Maar dat betekent niet dat hij zich altijd enkel comfortabele outfits aanmeet. De rechtsback vindt het ook lekker om zichzelf wat chiquer te kleden. Het jack dat Sean hieronder draagt is multifunctioneel, want zowel casual en stoer alsook netjes. Deze draag je bijvoorbeeld op een coltrui. En als je een jeans onder het jack en coltrui draagt, dan creëer je een casual look. Maar draag je er een nette pantalon onder zoals Sean, dan ziet het er meteen een stuk chiquer uit. En Sean kan dus beide looks rocken. De slim-fit broek is een mix van wol en tweed. Ook hier geldt: mix hem met sneakers en jouw look is meer casual. Maar draag er nette loafers of stoere laarzen onder voor een meer formelere outfit. Je maakt de look helemaal af met een mooie wollen double-breasted mantel.

Is Sean Klaiber jouw favoriete Fashion Player? Bezoek dan www.lifeafterfootball.eu/fashion-player en stem op Sean als Fashion Player 2020. Met jouw stem op hem, maak je kans op een gesigneerd shirt en een GASSAN Sportwatch.

Sean draagt een jack en een broek van BOSS.

 

Shop de coltrui hier                            Shop de broek hier                        Shop de mantel hier

De Life After Football Fashion Player 2020 journey volgen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, check regelmatig onze website en volg ons op Facebook en Instagram. Na een ongetwijfeld intensieve en spannende campagne wordt de winnaar van de Life After Football Fashion Player Award op 5 november bekend gemaakt. Het belooft een spannende verkiezing te worden.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.