SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

FASHION PLAYER 2020: EDSON ALVAREZ

Ook dit jaar reikt Life After Football weer de prestigieuze titel Fashion Player uit aan de meest modieuze voetballer van het jaar. Maak kennis met de vijfde en laatste genomineerde. De Mexicaanse verdediger/middenvelder van Ajax: Edson Alvarez.

Met de Life After Football Fashion Player Award zetten we vijf spelers in de schijnwerpers die naast hun kwaliteiten op het veld ook gevoel hebben voor mode en “football culture”. De speler die wordt gekroond tot Fashion Player 2020 wordt bepaald door onze lezers, voetbalfans en iedereen die stemt op zijn/haar favoriete stijlicoon. De Fashion Player Award is inmiddels uitgegroeid tot een prestigieuze titel en deze wordt mede mogelijk gemaakt door BOSS en GASSAN Diamonds.

‘El Machin’

Edson Alvarez werd op 24 oktober 1997 geboren in Tlalnepantla de Baz, een dorpje ten noorden van Mexico-City. Zijn familie had een bedrijf dat voetbalshirts fabriceerde voor lokale teams. En zo kwam Edson dus al vroeg in aanraking met de sport én mode. Via de talentendagen van de grote club bij Club América en mag na een stage van drie maanden blijven. Het is wel een opgave voor de jonge Edson, want hij moet elke dag zo’n vier uur reizen vanuit zijn huis in Tlalnepantla. En zo ging het merendeel van Álvarez’ maandsalaris op aan het OV. Inmiddels is ‘El Machin’ in Amsterdam aan zijn tweede seizoen begonnen en voelt hij zich hier thuis met vriendin en dochtertje. Een pak dragen vindt hij leuk, maar als hij moet kiezen gaat hij toch liever een iets ruimvallender outfit.

Edson’s look

Edson kwam dus al vroeg te maken met (sport)mode, aangezien zijn familie zich met het maken van voetbalshirts bezighield. Edson mixt graag casual items en ruimvallende outfits met een mooi, net pak. Hij doet graag moeite om er goed bij te lopen en meet zich net zo makkelijk een meer formele look als een casual outfit aan. De Mexicaan houdt van shoppen en is vaak te vinden in de P.C. Hooftstraat. En hij weet dus waar hij over praat. Zoals je hieronder kunt zien draagt hij een mooie double-breasted mantel van een geruite wolmix. En dit is een echte eyecatcher die Edson, zeker met de Nederlandse herfst en winter, absoluut nodig heeft. Net als elke man by the way. Eronder mixt hij zijn outfit: een scheerwollen en katoenen trui met ritskraag: comfy en casual. De nette oversized-fit broek en schoenen maken het geheel af.

Is Edson jouw favoriete Fashion Player? Bezoek dan www.lifeafterfootball.eu/fashion-player en stem op hem als Fashion Player 2020. Met jouw stem op hem, maak je kans op een gesigneerd shirt en een GASSAN Sport watch.

Edson Alvarez

Edson draagt een mantel, trui en pantalon van BOSS

 

          Shop de mantel hier                            Shop de trui hier                        Shop de pantalon hier

De Life After Football Fashion Player 2020 journey volgen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, check regelmatig onze website en volg ons op Facebook en Instagram. Na een ongetwijfeld intensieve en spannende campagne wordt de winnaar van de Life After Football Fashion Player Award op 5 november bekend gemaakt. Het belooft een spannende verkiezing te worden.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.