SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Face to Face: Leverkusen – Mainz

Morgen om 15.30 staat er een heerlijk affiche op het programma in de Bundesliga. Bayer Leverkusen neemt het op tegen FSV Mainz. Waar Leverkusen strijdt om een Champions League-ticket, vecht Mainz tegen degradatie. Het is aanhaken of afhaken. Uiteraard staan er ook in deze wedstrijd weer twee LAF-sterren Face to Face.

In dit Duitse affiche staat er genoeg op het spel. Bayer Leverkusen wil zich meten met de Europese top, hiervoor moet de club een Champions League-ticket weten te bemachtigen. De nummers één tot en met vier van de Bundesliga zijn rechtstreeks geplaatst voor het miljardenbal. Met een vijfde plaats komt Bayer Leverkusen daarom momenteel niet in aanmerking voor een ticket. Met één punt achterstand op nummer vier Eintracht Frankfurt zijn de mannen van Peter Bosz gebrand om de drie punten binnen te halen. Hoe anders is de situatie van FSV Mainz. Met een zeventiende plek vrezen ze voor degradatie. Maar er is nog hoop. Wanneer er een goede serie neergezet wordt, klimt FSV Mainz namelijk uit de onderste regionen en is handhaving nog in zicht. In deze Bundesliga-clash staan oud-ploeggenoten Daley Sinkgraven en Jeremiah St. Juste Face to Face.

LAF-sterren

In deze kraker zullen er twee sterren tegenover elkaar staan die al eens voor de LAF-camera gestaan hebben. Daley Sinkgraven is niet meer weg te denken uit de defensie van Bayer Leverkusen. Onder de vleugels van zijn ex-trainer bij Ajax, Peter Bosz, is de linksback weer helemaal opgebloeid. Hij laat iedere week zijn kwaliteiten zien en hoopt zich in de kijker te spelen bij Frank de Boer met het oog op het EK-voetbal. Tegenover hem staat Jeremiah St. Juste. We kennen de Nederlandse verdediger met Caribische roots allemaal van zijn periode bij SC Heerenveen en Feyenoord. Hij is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen in de Bundesliga en is inmiddels een van de sterkhouders van FSV Mainz. De snelle verdediger zal er alles aan doen om de aanvallers van Bayer Leverkusen uit te schakelen.

Carnavalsshirt

Voor het vijfde jaar op rij lanceert FSV Mainz een carnaval-voetbalshirt. In samenwerking met kledingsponsor Kappa kwam het shirt dit jaar tot stand. Het feestelijke voetbalshirt zal gedurende een aantal wedstrijden rondom carnaval gedragen worden. Een bijzonder, kleurrijk shirt dat de ploeg uit Mainz moet helpen tegen degradatie. Wij zijn benieuwd of Jeremiah St. Juste en Jean-Paul Boëtius met dit bijzondere shirt aan de aftrap zullen verschijnen tijdens de wedstrijd tegen Bayer Leverkusen.

Face to Face: Carnavalsshirt Mainz

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.