SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Face to Face: Lens – Babel

Het is weer zover. Aankomende zondag staat de eerste ontmoeting tussen de Turkse topploegen op het programma. Aan spanning en sensatie is er normaal niets te ontbreken. Beide supportersgroepen zijn gigantisch fanatiek en tillen de sfeer normaal gesproken tot ongekende hoogte, waardoor de wedstrijd echt kan ontbranden. In deze wedstrijd staan twee LAF Sterren face to face. Welke internationals nemen het tegen elkaar op?

Beşiktaş JK en Galatasaray SK behoren tot de meest populaire Turkse clubs. Beide clubs hebben een grote fanbase. De eerste wedstrijd tussen deze twee clubs vond plaats op 22 augustus 1924. De rivaliteit was toen niets vergeleken met hoe het nu is. Inmiddels kun je niet meer spreken van fans die elkaar het beste gunnen, want de rivaliteit is groot. Voetbalvandalisme is de laatste jaren veel voorkomend onder de beide supportersgroepen. In het stadion kan dit zich uiten in het breken van stoelen of het afsteken van vuurwerk. Buiten het stadion ontstaan er gevechten en straatrellen. De fans van Beşiktaş JK staan bekend om hun ondersteuning van het team door zang, maar staan ook algemeen bekend als de felste fans in Europa. De fans van Galatasaray zijn ook bekend en lijken op die van Beşiktaş met hun muzikale steun. De face to face in Instanbul zal zorgen voor spektakel en een onderonsje tussen Oranje-internationals Lens en Babel.

Face to Face: Lens en Babel kruisen de degens

LAF Sterren

In deze derby van Instanbul zullen er twee LAF Sterren face to face komen te staan. Beide hebben wel eens voor de LAF-camera gestaan. Jeremain Lens van Beşiktaş en Ryan Babel van Galatasaray zullen de degens kruisen. De Nederlandse voetballers hebben beide een verleden in de Eredivisie, maar beide zijn ook international van het Nederlands Elftal. Voor Ryan Babel is Beşiktaş geen onbekende club. Bij deze Turkse club heeft hij namelijk samengespeeld met Lens. Als voetbalfans hopen wij dat beide spelers in de basis starten en er voor zorgen dat het een geweldige wedstrijd wordt. Wij van LAF weten namelijk dat ze kunnen schitteren voor de camera. Nu zullen beide ook moeten schitteren voor de camera met de lege tribunes. De wedstrijd zal door velen worden bekeken.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.