SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Face to Face: Lammers – Hoedt

Zondag 31 januari aanstaande om 15.00 uur staat er weer een interessante wedstrijd op het programma. Een ontmoeting in de Serie A tussen twee subtoppers. Atalanta Bergamo en SS Lazio hebben beide nog de mogelijkheid om aan te haken bij de ploegen bovenin. Beide teams weten wat zij van elkaar kunnen verwachten. Woensdag stonden zij ook al oog in oog in de kwartfinale van de Coppa Italia. In deze wedstrijd staan twee LAF-sterren Face to Face. Wie gaat de drie punten pakken om de top niet uit het oog te verliezen?

De wedstrijd tussen Atalanta Bergamo en SS Lazio is een wedstrijd tussen de nummer vijf en nummer zeven van de ranglijst. Het verschil op de ranglijst bedraagt momenteel twee punten in het voordeel van Atalanta. De club uit Bergamo en de club uit Rome hebben al 106 keer tegenover elkaar gestaan. Atalanta won 36 keer, SS Lazio won 30 keer en het eindigden 40 keer in een gelijke stand. Als het om de doelpunten gaat in onderlinge confrontaties ontlopen zij elkaar niet veel. Het Atalanta Bergamo van Marten de Roon en Sam Lammers wist 131 keer het net te vinden, terwijl het SS Lazio van Wesley Hoedt 125 keer het net vond. Life After Football-sterren Sam Lammers en Wesley Hoedt staan Face to Face en zullen elkaars directe tegenstander zijn. Weet de één de ander af te stoppen?

Face to Face: Hoedt en Lammers tegenover elkaar in Nederlands onderonsje

LAF Sterren

In deze strijd om aansluiting te houden bij de top in de Serie A zullen er twee LAF-sterren tegenover elkaar komen te staan.  Sam Lammers is bezig aan zijn eerste seizoen bij Atalanta en werd geschoten voor ISSUE #58. Hij heeft tot nu toe 11 wedstrijden gespeeld, maar heeft nog geen vaste basisplaats weten te veroveren. De 23-jarige aanvaller wordt nu veel ingezet als invaller. Wesley Hoedt is na twee seizoenen weer terug bij SS Lazio. Ook Hoedt is nog geen onbetwiste basisspeler. Hij heeft nu 12 wedstrijden gespeeld, waarvan 6 als basisspeler en 6 als invaller. Natuurlijk hopen we dat beide Nederlanders zondag op het veld te zien zijn en dat zij het verschil kunnen maken voor hun eigen team. Wesley Hoedt verscheen samen met zijn vriendin Emma Heesters voor de LAF-camera voor ISSUE #64.

Face to Face: Sam Lammers belangrijk voor Atalanta

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.