SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Face to Face: Frankfurt – Bayern

Komend weekend staat er weer een heerlijk affiche op het programma. Eintracht Frankfurt neemt het op tegen de regerend Champions League- winnaar Bayern München. De Duitse grootmacht staat met 5 punten los op een eerste positie in de Bundesliga. Met een derde plek beleeft de ploeg uit Frankfurt een geweldig seizoen tot dusver. Deze wedstrijd staan er weer twee spelers Face to Face.

De laatste acht seizoenen wist Bayern München de Bundesliga te winnen. De verwachtingen zijn ook dit seizoen weer torenhoog. Ze zijn dé favoriet voor het winnen van de Duitse voetbalcompetitie. De Rekordmeister beleeft tot op heden een vrij eenvoudig competitieverloop waarin ze de hoge verwachtingen waarmaken. Voor Eintracht Frankfurt verloopt het seizoen ook vlekkeloos tot dusver. De ploeg presteert boven verwachting en streeft af op een plek in de groepsfase van de Champions League. Frankfurt hoopt de derde plaats vast te houden en het seizoen hiermee succesvol af te sluiten. Deze Bundesliga-topper zal ongekend spannend worden, want beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd. In deze wedstrijd staan Jetro Willems en David Alaba Face to Face.

LAF-sterren

In deze kraker staan er weer twee sterren tegenover elkaar die al eens voor de LAF-camera gestaan hebben. De Nederlandse linksback van Eintracht Frankfurt neemt het op tegen de Oostenrijkse sterspeler van Bayern München. Na een succesvolle periode bij PSV verkaste Willems naar Eintracht Frankfurt. Tijdens een verhuurperiode bij Newcastle United sloeg het noodlot toe voor de linksback, weer een zware knieblessure. Een paar maanden revalidatie volgden, maar gelukkig staat Willems alweer op het trainingsveld en kan hij bijna zijn rentree maken.

David Alaba is al bijna tien jaar een vaste basisklant bij Bayern München. Hij was een belangrijke schakel in het succesvolle seizoen van afgelopen jaar. Onlangs wist hij het WK voor clubteams te winnen en de Oostenrijkse sterspeler is alweer op zoek naar de volgende prijs. Dit zal dan wel zijn laatste zijn voor de Duitse grootmacht, want hij gaat de club aan het eind van het seizoen verlaten. Alaba besloot zijn aflopende contract niet te verlengen en gaf aan dat zijn toekomst elders ligt. Het ziet ernaar uit dat de Oostenrijkse verdediger zal gaan tekenen voor Real Madrid. Er is een mondeling akkoord en het contract schijnt al klaar te liggen. Hoe mooi zou het zijn voor David Alaba om zijn carrière af te sluiten bij De Koninklijke.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.