SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Face to Face: Deze LAF-sterren treffen elkaar in de Champions League

De loting voor de achtste finales van de Champions League zijn achter de rug. Er staan een aantal prachtige affiches op het programma. Ook staan er spelers tegenover elkaar die ook beide voor de camera van LAF hebben gestaan. Wij hebben deze Face to Face wedstrijden voor je uitgelicht. 

FC Barcelona – Paris Saint-Germain

De grootste kraker in de achtste finale is tussen grootmachten FC Barcelona en Paris Saint-Germain. Hierin staan Sergiño Dest en Gerard Piqué Face to Face met Thilo Kehrer. Eind 2012 schoten wij Gerard Piqué voor de LAF-camera en nu, acht jaar later, acteert de Catalaan nog altijd op het allerhoogste niveau. Al ruim tien jaar is hij een vaste basiskracht en ook onder Koeman kan hij op een basisplaats rekenen. Sergiño Dest maakte afgelopen zomer de overstap van Ajax naar FC Barcelona. In 2019 legde Life After Football de geboren Almeerder op de gevoelige plaat vast in een shoot voor het Italiaanse Colmar Originals. Ook Dest kan op speelminuten rekenen onder de Nederlandse manager. In de achtste finale spelen zij tegen Thilo Kehrer. In ISSUE #51 stond Kehrer met een uitgebreide shoot en interview in ons magazine. Ook toen speelde Kehrer al bij Paris Saint-Germain. Wij zijn heel benieuwd naar de uitkomst tussen deze wereldsterren.

 

Lazio Roma – FC Bayern München

Beide sterren stonden in 2020 voor de lens. Lazio Roma-verdediger Wesley Hoedt stond samen met zijn vriendin en Nederlandse topartieste Emma Heesters voor de camera in het Conservatorium Hotel. Tijdens de coronacrisis was het hotel verlaten en was er veel ruimte om een prachtige shoot neer te zetten. De mandekker staat Face to Face met David Alaba. De Oostenrijker was de allereerste coverstar van de Duitse franchise onderneming. De multifunctionele voetballer en vrije trappen specialist kreeg ook een plek in het Nederlandse magazine met Antony en Dušan Tadić op de cover. 

Overige LAF-sterren

Dit zijn niet de enige achtste finalisten die in ons magazine hebben gestaan. Sam Lammers (ISSUE #59) neemt het op tegen Real Madrid en Borussia Dortmund krijgt te maken met het Sevilla van Luuk de Jong (ISSUE #52) en Oussama Idrissi (ISSUE #63). Mathijs de Ligt (ISSUE #59) staat tegenover FC Porto en Gini Wijnaldum (ISSUE #34) neemt het op tegen het Duitse RB Leipzig. Als laatste mag Nathan Aké (ISSUE #45) aantreden tegen Borussia Mönchengladbach. 

De nieuwste Life After Football is vanaf 17 december 2020 te koop in alle erkende boekhandels of via de Life After Football webshop.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.