SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Face to Face: De Ligt – Bakayoko

Wederom een heerlijk affiche in de rubriek Face to Face. Vanavond staat de finale van de Supercoppa Italiana op het programma. De Oude Dame zal de eerste prijs van het seizoen willen veroveren door de Napolitanen te verslaan in een onderling duel. Twee van onze LAF-sterren zullen vanavond om 21.00 uur aan de aftrap staan. 

In deze Italiaanse kraker zal de eerste prijs van het seizoen verdeeld worden. De kampioen van het afgelopen seizoen zal het op gaan nemen tegen de regerend bekerwinnaar van Italië. Wedstrijden tussen Napoli en Juventus zijn een garantie voor strijd en tactisch meesterspel. Vorig jaar stonden deze twee ploegen tegenover elkaar in de bekerfinale, toen kwam de ploeg uit Napels als winnaar uit de strijd. Napoli wist met een 4-2 overwinning na strafschoppen de sterrenploeg met onder andere Cristiano Ronaldo te verslaan. Ondanks het afwezige publiek is er genoeg te genieten in deze kraker en zal Juventus zich willen revancheren na de verloren bekerfinale van afgelopen jaar. In deze Face to Face staat de coverheld van ISSUE #59 tegenover een tweevoudig LAF-model.

LAF-Sterren

In deze heerlijke bekerfinale zullen er twee sterren tegenover elkaar staan die beide al eens voor de LAF-camera gestaan hebben. Niemand minder dan Matthijs de Ligt zal de defensie van Juventus aansturen. Tiémoué Bakayoko zal proberen de balans binnen de dynamische ploeg uit Napels te bewaken. De Franse middenvelder met Ivoriaanse roots zal zijn eerste finale spelen met Napoli. Matthijs de Ligt kan vanavond zijn tweede prijs met Juventus pakken. De teleurstelling na de verloren bekerfinale uit 2020 was groot bij de Oranje-international. Hij zal alles in de strijd gooien om de Supercoppa de lucht in te kunnen tillen.

Oude bekende

Naast onze LAF-sterren zijn de trainers van beide ploegen ook geen onbekende van elkaar. Andrea Pirlo en Gennaro Gattuso speelden namelijk een decennia lang samen voor AC Milan. Ze hebben grote successen behaald met de club uit de Italiaanse modestad. Opmerkelijk, de twee boezemvrienden wisten samen maar één keer de Suppercoppa Italiana te winnen, in 2004. Nu strijden ze tegen elkaar voor deze felbegeerde prijs. Beide trainers zijn gebrand om de eerste prijs van het seizoen binnen te slepen. Wat zijn jouw voorspellingen voor vanavond?

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.