SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Face to Face: Antony – Berghuis

Super januari gaat weer verder met de volgende topper. De eerste Klassieker van het seizoen staat namelijk op het programma. Om 16:45 wordt de bal aan het rollen gebracht tussen Ajax en Feyenoord. Nu is de vraag nog kan Feyenoord op gelijke hoogte komen of gaat Ajax uitlopen naar zes punten verschil. Er zullen ook meerdere LAF sterren face to face komen te staan.

Ondanks het besluit om alle toppers naar de tweede seizoenshelft te verschuiven hebben we nog steeds te maken met lege stadions en toegevoegd geluid van het publiek op de televisie. Toch is dit een wedstrijd waarvoor je altijd op het puntje van je stoel gaat zitten. Er kan zoveel gebeuren in een korte tijd en er is weinig nodig om de wedstrijd echt te laten ontbranden. Deze twee clubs hebben een rijke historie wat betreft het onderlinge treffen. Is het niet het goede veldspel en de goals, dan is het wel de strijd tussen de spelers op het veld waarvan je kan genieten. 010 en 020 staan face to face. Een garantie voor spektakel.

LAF Sterren

In het verleden zijn er verschillende spelers van Ajax en Feyenoord bij LAF voor de camera verschenen. Hierbij zullen Antony en Berghuis face to face komen te staan. De Braziliaanse vleugelspeler van Ajax is pijlsnelle aanvaller met een geweldige techniek. Er zal geen actie van hem voorbij gaan zonder dat je kan genieten van wat hij allemaal kan met een bal. Voor Antony zal dit zijn eerste Klassieker worden. Wij hopen dat hem dat wat extra’s brengt, zodat hij net zo schittert op het veld als voor onze camera. De aanvoerder van Feyenoord is een belangrijke naam in de selectie van Feyenoord. Een speler die zijn team op sleeptouw kan nemen en ook zelf het verschil kan maken. Met zijn assist en doelpunten is hij vaak op het wedstrijdformulier te vinden. Voor Berghuis is dit niet zijn eerste Klassieker. Hij weet wat hem te wachten staat. Zorgt hij zondag ook weer voor spektakel. Welke rechtsbuiten gaat de wedstrijd naar zijn hand kunnen zetten?

De Klassieker

Bij deze strijd tussen Ajax en Feyenoord hoort een grote rivaliteit. De rivaliteit en tussen de supporters is ongeacht de stand op de ranglijst erg groot. Voor de supporters behoort de Klassieker tot de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Ajax en Feyenoord hebben in totaal 195 wedstrijden tegen elkaar gespeeld. Ajax heeft daarvan de meeste gewonnen, namelijk 88 keer. De topscorer van de Klassieker is Mister Ajax Sjaak Swart met 18 doelpunten. Het onderlinge treffen tussen Amsterdam en Rotterdam is een wedstrijd die garant staat voor doelpunten. Slechtst twee keer het 0-0. Zondag dus even alle plannen verschuiven, zodat jij niks gaat missen van het spektakel.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.