SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Under Armour onthult speciale voetbalschoen voor vrouwen

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week speciale voetbalschoenen voor vrouwen, de unieke samenwerking van Supreme en Nike, de gloednieuwe Champions League bal en een bijzondere auto van Maserati.

EXTRA TIME +4

Unieke voetbalschoenen

Under Armour heeft hun allereerste voetbalschoenen voor dames ooit onthuld: de Magnetico 3. Hierbij heeft het merk niet alleen gelet op het design, maar ook op het ontwerp. De schoen beschermt en vormt zich namelijk naar de hiel en voorvoet van de speler. Dit is hetgeen waar de damesvoeten het meest verschillen van die van mannen. De schoenen beschikken ook over een unieke 3D-textuur die de bal elke keer vasthoudt als een speler deze ontvangt. Hierdoor heb jij de perfecte balcontrole!

Unieke voetbalschoenen Under Armour

Supreme x Nike

We hebben er lang op moeten wachten, maar de Supreme x Nike SB Dunk High “Rammellzee” zijn nu echt bijna te koop. De samenwerking tussen de twee merken gaat vanaf volgende week, 31 augustus, van start en de verwachting is dat de schoenen niet veel later in de winkels liggen. Eerder werd er verwacht dat je de schoenen vanaf juli kon kopen, maar dat bleek helaas te vroeg. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten en verwachten dat de schoen binnen no time is uitverkocht. De verwachte prijs is 140 dollar, omgerekend zo’n 130 euro.

Supreme x Nike

Gloednieuwe UCL-bal

Adidas heeft voor zowel de UEFA Champions League als de Women’s Champions League de nieuwe ballen gepresenteerd. Hiermee gaat het aankomende seizoen gevoetbald worden in het miljardenbal. De ballen zijn geïnspireerd op de iconische anthem die vóór elke wedstrijd in het stadion te horen is en dat zie je ook goed terug. Op de herenbal is op elke ster een letter te vinden. Deze letters vormen uiteindelijk de bekende woorden uit het refrein van de anthem: THE CHAMPIONS. Wij vinden het erg knap bedacht!

Champions League bal

Maserati verrast opnieuw

Tijdens de Monterey Car Week van dit jaar vond er opnieuw een grote onthulling plaats. Maserati presenteerde hun gloednieuwe bolide: de MCXtrema. Ze omschreven de auto hierbij meteen als ‘een circuit-exclusief beest van ongeëvenaarde exclusiviteit en prestaties’ en wij snappen wel waarom. Het voertuig, met een vermogen van 730 pk, combineert de kenmerkende elegantie van het merk met een nieuw gedurfd ontwerp. Daarnaast wordt het alleen aangeboden aan een selecte klantenkring, door het beperkt productieaantal van 62 exemplaren.

Maserati MCXtrema

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.