SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes

EXTRA TIME +7

Je weekend is natuurlijk niet compleet zonder de rubriek EXTRA TIME +7 van Life After Football. Aan het eind van de week lichten wij namelijk zeven toffe nieuwtjes uit waarvan jij op de hoogte moet zijn. Al het verse voetbal-, fashion- en lifestylenieuws is te lezen terwijl je aan het genieten bent in de blessuretijd van je weekend. Deze week wederom zeven toffe nieuwtjes!

Documentaire Roberto Baggio

In de eerste minuut van EXTRA TIME +7 behandelen we Roberto Baggio. Netflix kondigt namelijk een documentaire aan over de Italiaanse aanvaller. In deze documentaire wordt het verhaal van de goddelijke paardenstaart op en buiten het veld visueel weergegeven. Het zal je niet verbazen, maar de documentaire heeft de naam The Divine Ponytail gekregen. Vanaf 26 mei is de biografische film te bewonderen op streamingdienst Netflix.

Roberto Baggio Netflix

Stylingupgrade Mercedes-Benz CLS-Klasse

Het 2022 Mercedes-Benz CLS-Klasse-model heeft officieel een cosmetisch herontwerp gekregen, waarbij de nadruk ligt op een eigentijdse carrosserie, nieuwe kleuren en wielen. De nieuwe C-Klasse komt op de markt met een scherper en sportiever design, waarbij de nieuwe radiatorbumper en het radiatorrooster vooraan worden benadrukt en tegelijkertijd de dynamische expressie van de vierdeurs coupé wordt versterkt. Het nieuwe CLS-model wordt in april 2021 officieel uitgebracht en zal begin 2022 bij dealers in heel Amerika aankomen. Wij zijn fan!

EXTRA TIME +7: Mercedes

Harvey Elliot x New Balance

Afgelopen week maakte New Balance het grote nieuws bekend dat ze een overeenstemming hebben bereikt met het Britse toptalent Harvey Elliot. De middenvelder van Blackburn Rovers voegt zich hiermee toe aan een indrukwekkend lijstje. Onlangs werd Arsenal-speler Bukayo Saka namelijk ook al toegevoegd aan de New Balance-family en waren er geruchten rondom de handtekening van Raheem Sterling. Harvey Elliot liet weten blij te zijn met de nieuwe deal. “Het voelt goed om te werken met een wereldwijd merk dat me wil helpen daar te komen”, aldus het Britse toptalent.

Black Bay Fifty-Eight 18k 

Dit is niet zomaar een Tudor-duikhorloge. Dit exemplaar zit vol met knipogen richting haar historie. Fifty-eight in de naam verwijst naar 1958, het jaartal waarin het eerste TUDOR-duikershorloge werd gelanceerd. 18k verwijst natuurlijk naar het edelmetaal van de kast en verder heeft de klok een prachtige jaren ‘50 uitstraling. Kortom een horloge wat de nodige melancholie opwekt met volop klasse! 

EXTRA TIME +7: Tudor

Vrouwen van Birmingham City doen een boek(je) open

Vrouwenvoetbal zit in de lift. Daar merken de vrouwen van Birmingham City echter niets van. De dames hebben een brief geschreven aan de FA waarin zij openlijk hun onvrede melden. De ongelijkheden die nog altijd tussen mannen en vrouwen speelt wordt hier blootgesteld. Zo worden er problemen aangekaart die te maken hebben met de reisarrangementen, medische voorzieningen en behandelingsfaciliteiten. In niets lijkt de vrouwentak van Birmingham City op een topsportafdeling.  

 Twee iconen slaan handen inéén 

Voor zijn revalidatie is de centrale verdediger van Liverpool FC en het Nederlands elftal veelvuldig in de gym te vinden. Tijdens het trainen is muziek een grote motivatie voor de sterke mandekker. Nu is bekend geworden dat de Europees Voetballer van het Jaar 2019 de handen ineen heeft geslagen met audiomerk JBL. Samen streven zij naar perfectie en stromen zij over van passie en ambitie.  

 Prachtig spel is terug! 

Joga Bonito is terug, maar niet op tv! Iconische video’s van Eric Cantona die nogmaals benadrukte hoe mooi het spelletje is. Sterren uit de JogaTV-series waren Zlatan, Cristiano, Thierry, Wayne en het toenmalige Braziliaanse elftal. Onlangs werd bekend dat Nike een gloednieuwe ‘Joga Bonito’-capsulecollectie gaat lanceren. Een eerbetoon aan een van de meest iconische campagnes aller tijden van het merk.  

Joga Bonito x Nike

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram en volg ons voor dagelijkse content.