SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: de laatste nieuwtjes

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +7-rubriek. Wekelijks lichten wij zeven hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week weer zeven toffe nieuwtjes met onder andere een nieuw album, toffe samenwerkingen en een limited edition AC Milan horloge.

EXTRA TIME +7

Heerlijk wakker worden

Maak kennis met de Xiaomi Mi Smart Clock: eenvoudige ontwerp, de puur witte omslag en de aanpasbare look laat hem perfect in elke kamer passen. De Mi Smart Clock toont alle informatie die je nodig hebt in één oogopslag. Met de hulp van Google is wakker worden en klaarmaken voor bed nog nooit zo eenvoudig geweest. Stel een ochtendroutine in om informatie te krijgen over het weer, agenda, verkeer, nieuws en meer. Of speel jouw favoriete muziek of podcast rechtstreeks af op Mi Smart Clock. Tegelijkertijd is het ook een Chromecast. Je kan dus ook je favoriete programma’s, films of muziek streamen naar je TV of speakers met alleen je stem.

Mi Smart Clock

Duurzame samenwerking

Hooghoudt is onderdeel van duurzaam initiatief: De Graanrepubliek. De Graanrepubliek is een food en agri coöperatie in Oost-Groningen, een broedplaats voor nieuwe producten en concepten, een toekomstige toeristische trekpleister en een nieuwe landmark voor de provincie. De Graanrepubliek sloeg de handen ineen met Hooghoudt. Bij het familiebedrijf staat smaak hoog in het vaandel, inmiddels al vier generaties lang. Dag in, dag uit experimenteert men bij de familiedistilleerderij uit Groningen naar hartenlust met smaken, kleuren en geuren uit de natuur. Bovendien ligt het Hooghoudt-hart bij het mooie Groningen; een regio die zij graag zo breed mogelijk ondersteunen en weer trots willen maken.

De graanrepubliek

C.P. Company x Palace

In deze exclusieve collab wordt de hoogwaardige sportkleding van C.P. Company gecombineerd met de Britse jeugd- en skatecultuur van Palace. Het skatemerk staat bekend om het combineren van vintage-elementen met hedendaagse invloeden. Hiervan uitgaande keek Palace voor inspiratie naar het uitgebreide archief van C.P. Company. In de gezamenlijke collectie zien we de duffel coat en de lamswollen trui van C.P. en basics van Palace als de sweatpants en bomberjack. Items die wij graag in de kast hebben hangen!

CP Company x Palace

Stijlvolle viering

AC Milan bestaat 123 jaar, en dat moet gevierd worden. About Vintage heeft een limited edition collectie gemaakt met drie variaties van het 1899 Rossonero Automatic horloge. De verwerkte kleuren zijn geïnspireerd door AC Milan’s wedstrijdtenues van het huidige seizoen. De horloges zijn er met zwarte, witte en groene wijzerplaten. Mocht je geïnteresseerd zijn dan is het lastig om er één te bemachtigen: er worden per stijl namelijk maar 123 geproduceerd.

ac milan watches 1899 Rossonero Automatic horloge

ADF Samski is terug

Het is alweer 2,5 jaar geleden dat ADF Samski zijn album Fresh Prince van Noord uitbracht. De plaat met tracks als 1000 Tranen, No Hook II en Hoe We Rocken werd een groot succes en het is eindelijk tijd voor de opvolger. Na de single Came A Long Way met Yssi SB, heeft hij op 16 december het nieuwe album Cartier Music gedropt. In totaal staan er 16 tracks op waaronder Noordsidebaby, White Buffs, Zonnebril en Came A Long Way.

ADF Samski

Bottled-In-Bond

Voor het eerst in 25 jaar introduceert Jack Daniel’s twee nieuwe Bottled-In-Bond whiskeys. Na een succesvolle lancering begin 2022 in de Verenigde Staten, zijn de nieuwe leden van de Jack Daniel’s-Familie nu ook verkrijgbaar in Nederland. Jack Daniel’s Bonded en Jack Daniel’s Triple Mash zijn de eerste twee varianten in de nieuwe Bonded serie van het gerenommeerde whiskey merk. Deze nieuwe premiumlijn eert de unieke whiskey productie van de Jack Daniel’s distilleerderij en is een permanente uitbereiding van de Jack Daniel’s Family of Brands. Ontdek de authentieke, klassieke recepten van Jack Daniel’s Bonded Tennessee Whiskey en Triple Mash!

Jack Daniel's

Britse modeontwerpster Vivienne Westwood overleden

Afgelopen week is helaas de Britse modeontwerpster Vivienne Westwood op 81-jarige leeftijd overleden. Westwood was bekendheid als modeontwerpster van kleding voor de punk- en new wavegeneraties in de jaren 70 en 80. Zij groeide uit tot een van de grootste Britse modeontwerpers en staat bekend als één van de grondleggers voor de punkbeweging, waar ze haar bijnaam the godmother of punk aan te danken heeft.

Vivienne Westwoord

Meer artikelen lezen uit deze rubriek? Check HIER de EXTRA TIME +7 van vorige week!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.