SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: de laatste nieuwtjes

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +7-rubriek. Wekelijks lichten wij zeven hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week weer zeven toffe nieuwtjes met onder andere de Playstation 6, toffe voetbaldocumentaires en gave samenwerkingen.

EXTRA TIME +7

Victory travels

Louis Vuitton Trophy Trunks is een verbluffende verzameling beelden waarbij legendarische sportoverwinningen centraal staan. Overwinning reist voor al meer dan drie decennia in Louis Vuitton. Het erfgoed van Louis Vuitton is een bijzonder verhaal van legendarische prestaties en vaardigheid, een erfenis gedeeld met grootheden uit de sport: zeilers, tennissers, voetballers, rugbyers en basketballers. Denk aan Rafael Nadal die zijn tiende French Open won of de WK-overwinning van Frankrijk in 2018. Deze topatleten hebben, net als Vuitton, de kunst van het maken van legendarische herinneringen gedefinieerd. Louis Vuitton en overwinnaars komen samen in dit boek met als gemeenschappelijke deler de tijdloze viering van uitdagingen, sport en voldoening. Een prachtig boek voor op de koffietafel.

Louis Vuitton Trophy Trunks

Playstation 6 lancering!

Het aanschaffen van de Playstation 5 was een ware uitdaging. Door het chiptekort zaten vele consumentenelektronica winkels met lege schappen bij de PS-afdeling. Sinds kort weten we zelfs dat de Playstation 6 eraan zit te komen, we moeten echter nog wel even geduld hebben. Uit documenten van de Britse Competition Markets Authority, wat onderdeel is van het lopende fusieonderzoek tussen Microsoft en Activision, lijkt het erop dat de PS6 eind 2027 of begin 2028 gelanceerd gaat worden! Dat betekent dus dat de PS5 een levenscyclus van zo’n zeven jaar gaat krijgen. Stay tuned.

Playstation 6

Gepersonaliseerd fitnessmateriaal

Het Wereldkampioenschap is het hoogste podium voor een voetballer. Om op de top van hun kunnen te presteren is een uitmuntende conditie een voorwaarde. De fitnessmaterialen van de nationale ploegen worden grotendeels gefaciliteerd door Technogym. Het bedrijf levert 28 van de 32 teams de meest innovatieve apparatuur. Naast hun meerjarige samenwerking met het Braziliaanse nationale team, ondersteunt Technogym tijdens dit toernooi ook de trainingskampen van onder meer Frankrijk, Duitsland en Nederland. De landen worden voorzien van op maat gemaakte producten om te voldoen aan de specifieke trainingsbehoeften van spelers.

WK Technogym

Artistieke Range

Range Rover wordt niet voor niets de New Generation of Leaders genoemd. Iedere keer weer weten zij het te presteren om hun zoektocht te voltooien naar vooruitstrevende ontwerpen op hun toch al iconische Range. Deze keer sloegen zij de handen ineen met topontwerper en ondernemer Piet Boon met als uitkomst de New Range Rover. Studio Piet Boon wordt wereldwijd erkend voor het creëren van uitgebalanceerde ontwerpen die te karakteriseren zijn als subtiel, stijlvol, functioneel en tijdloos. De ontwerper noemt het zelf het delen van hetzelfde DNA van tijdloosheid.

Piet Boon x Range Rover

Unieke kijk achter de schermen

Tussen de WK-wedstrijden door nog geen genoeg van het voetbal? Kijk de leukste voetbaldocumentaires en series bij Viaplay! Met onder andere ‘Piers Morgan Uncensored: 90 minutes with Ronaldo’. Het zal je vast niet zijn ontgaan: het veelbewogen jaar van Cristiano Ronaldo. De superster neemt geen blad voor de mond en dat wordt hem niet in dank afgenomen. Met als gevolg: een per direct vertrek bij Manchester United. Een andere aanrader is ‘Maradona: The Fall’, waarbij we kijkje achter de schermen krijgen bij één van de meest controversiële momenten in de sportgeschiedenis. Kijk deze en nog veel meer interessante documentaires bij Viaplay!

Viaplay: Maradona The Fall

New brand in town

Pal (Palmer and Lola) Sporting Goods wordt gedreven door familie en haar tradities. Alles draait hier om de passie voor sport en het deelnemen, niet het winnen. Zo willen zijn nieuwe generaties inspireren met hun unieke kledingitems en voortzetten van tradities. Zo lanceerden zij eerder een bijzondere collectie genaamd ‘The Memory of 1978’. Hiermee doelen zij in samenwerking met Atelier Munro op de bijzondere wedstrijd tussen Iran en het Nederlands elftal. Met deze collab keerde het merk terug naar de roots van een van de oprichters Poyan Rahimzadeh.

PAL Sporting Goods: new brand in town

James Bond’s Omega

OMEGA heeft twee nieuwe Seamaster Diver 300M- uurwerken onthuld om de 60e verjaardag van de James Bond-samenwerking te vieren. Om het iconische uurwerk dat James Bond droeg in GoldenEye opnieuw vorm te geven, onthulde OMEGA de Seamaster Diver 300M-horloges met twee edities: roestvrij staal en Canopus Gold. Beide edities bootsen de iconische openingsscène na. Op het gebied van accessoires biedt OMEGA ook speciale manchetknopen die zijn geïnspireerd op de Quantum Of Solace-film, terwijl de nylon gevlochten en geborstelde titanium zeilarmbanden een eerbetoon zijn aan de NATO-band die 007 droeg in No Time To Die .

Omega viert 60 jaar James Bond

Meer artikelen lezen uit deze rubriek? Check hier de EXTRA TIME +7 van vorige week!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.