SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: de laatste nieuwtjes

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +7-rubriek. Wekelijks lichten wij zeven hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week weer zeven toffe nieuwtjes met onder andere een indrukwekkende docu, een dikke fashion samenwerking, opvallende namen in de Oranje-selectie en nog veel meer natuurlijk!

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes en lanceringen

Franse legendes

Adidas Y-3 en Palace Skateboards hebben de release van een speciale collectie aangekondigd. Adidas Y-3 is het merk van Adidas Yohji Yamamoto. De Y staat voor zijn naam, terwijl de 3 staat voor de drie strepen van Adidas. Palace Skateboards is een in 2009 opgericht skateboard- en kledingmerk uit Londen. De Adidas Y-3 x Palace 2022 collectie werd geteased met een video met twee Franse legendes, voormalig voetballer Zinedine Zidane en de skatelegende Lucas Palace. In de video wisselen beiden van gedachten over hun disciplines en proberen ze de andere te beoefenen. De video toont ook enkele stukken van de kledinglijn. Het omvat ten minste twee track tops, twee schoenen en een voetbal. Het is nog even afwachten welke andere items de Adidas Y-3 x Palace 2022 collectie zal bevatten.

Adidas Y-3 x Palace

Stop it!

Woensdag is de film ‘Allemaal Gelijk?’ gelanceerd. Het betreft een film over racisme en discriminatie in het amateur- en betaald voetbal vanuit verschillende perspectieven in beeld brengt. In het nieuws zien we regelmatig dat deze problematiek nog altijd plaatsvindt in voetbal en dat intimidatie en pestgedrag zeker niet onbekend zijn op het voetbalveld. Maar wat zijn de consequenties voor spelers en supporters die hier in verschillende vormen mee te maken hebben en hoe kunnen we stappen maken om dit in de toekomst te veranderen? Humberto Tan gaat in gesprek met (oud)voetballers, supporters, trainers en wetenschappers om een antwoord te vinden op bovenstaande vragen. Dit heeft geresulteerd in een film die laat zien wat racisme en discriminatie met mensen doet.

Allemaal gelijk

Een verrassende lancering

Eerder lanceerde Hummer zijn eerste EV. Nu komt het Amerikaanse automerk naar de wereld van e-bikes. GMC werkt namelijk samen met e-bikefabrikant Recon aan een Hummer EV-geïnspireerde mountainbike. De Hummer EV E-bike is een hardtail fiets met tweewielaandrijving en dikke banden. Er zijn drie rijmodi beschikbaar: De cruise-modus stuurt 100% van het vermogen naar het achterwiel, de tractie-modus doet het omgekeerde door het volledige vermogen naar het voorwiel te sturen en de adrenaline-modus verdeelt het vermogen gelijkmatig over beide wielen. De topsnelheid van de fiets is begrensd op 45 km/u. Andere kenmerken zijn de stevige voorvork, supergrote Kenda-banden, het opbergrek achterop en hydraulische vierzuigerremmen. De basisuitvoering heeft een prijskaartje van 4.000 dollar.

Hummer lanceert e-bike

These are the boys!

Afgelopen vrijdag was dan eindelijk het moment. De 26 namen die deel uitmaken van de definitieve WK-selectie werden door bondscoach Louis van Gaal bekendgemaakt. Of het verrassingen zijn weten we niet, maar zo was het opvallend dat de meest ervaren Oranje-goalie, Jasper Cillissen, thuis werd gelaten. De stoïcijnse Andries Noppert wist beslag te leggen op een plekje en ook publiekslieveling Xavi Simons mocht zich scharen onder de besten van het land. Ook rechtervleugelverdediger Jeremie Frimpong mag zich gaan bewijzen en mikken op zijn debuut in Oranje.

Virgil van Dijk

Foldable Kerstgift!

We moeten ons langzaam gaan voorbereiden voor de cadeaus onder de kerstboom. Over drie weken mag de kerstboom weer opgetuigd worden en hier horen natuurlijk pakjes onder. SteamOne heeft een cadeauset samengesteld die twee relaxte items bevat: de opvouwbare steamer en het anti-pluis scheerapparaat. Geen mega apparaat in je reiskoffer, maar een foldable stomer om altijd de shine te pakken die je verdient.

SteamOne

Playstation update

Sony brengt de DualSense Edge-controller voor de PlayStation 5 op 26 januari volgend jaar uit. De controller is aanpasbaar en heeft zogenaamde back buttons. Sony kondigde de komst van die controller in augustus al aan, maar nu weten we eindelijk meer over de releasedatum! De DualSense Edge is volledig te customizen via zowel de software als de hardware. Spelers kunnen knoppen mappen, maar ook dead zones instellen op de joysticks. De travel distance van de twee triggers aan de achterkant is ook naar voorkeur in te stellen. Spelers kunnen verschillende gebruikersprofielen instellen op de controller.

DualSense Edge

Je ritme voor 2023

Al goede voornemens voor het nieuwe jaar aan het maken? Laten we vooral hopen op goede gezondheid voor onszelf en voor onze naasten. Houd je gezondheid in de gaten en zorg dat je je levensstijl verbeterd of op niveau houd. De Polar Ignite 3 is een polshorloge dat je daarbij helpt. Hij is stijlvol ontworpen en bied je hulp in het zoeken naar ritme. Zo bevat het een slaaptrackingsfunctie van Sleepwise en trainings- en coachingtools op het gebied van fitness. FitSpark is een on-demand gids voor dagelijkse work-outs gekozen op basis van de huidige conditie en het bereidheidsniveau van het lichaam.

De beste voornemens

Meer artikelen lezen uit deze rubriek? Check hier de EXTRA TIME +7 van vorige week!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.